PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 林B林善玩追棒棒遊戲^^ [打印本頁]

作者: long~spirit    時間: 2011-8-27 11:04:48 PM     標題: 林B林善玩追棒棒遊戲^^

今日放假沒野做,陪我2個仔玩新遊戲 : 追棒棒^^[youtube]8XzPRZEbM8Q[/youtube]
作者: 小小夕    時間: 2011-8-27 11:13:43 PM

原來林善都好大隻 .. 仲跑得好快嫁#^70^# #^70^# #^70^#
作者: long~spirit    時間: 2011-8-27 11:17:14 PM

原帖由 小小夕 於 27/8/2011 11:13 PM 發表
原來林善都好大隻 .. 仲跑得好快嫁#^70^# #^70^# #^70^#

大隻林B^^
作者: kkklon    時間: 2011-8-27 11:23:03 PM

好得意呀~好叻叻呀#^72^# #^72^#
作者: 小賢    時間: 2011-8-28 01:21:24 AM

林B好搞笑,古古惑惑咁...#^78^#
作者: carbee    時間: 2011-8-28 02:53:23 AM

林B,林善都好叻仔~
不過都係林B叻D,
識偷野食~HAHA:073:
作者: 小小夕    時間: 2011-8-28 03:39:31 AM

我想聽下林善點叫@@  搵日影黎睇下XD
作者: long~spirit    時間: 2011-8-28 07:05:43 AM

如果唱歌既叫聲就難得一遇,普通叫聲就係R土時會有少少^^
作者: 千千    時間: 2011-8-30 09:33:37 AM

HAHA 林爸 應該 兩個小朋友用既 training聲都唔同"

林b 好 乖 都有 follow d 指示
佢會 覺得  
林b:我都做左la 點解無野食? 仲要俾baba 推開:050:
作者: long~spirit    時間: 2011-8-30 07:56:55 PM

原帖由 千千 於 30/8/2011 09:33 AM 發表
HAHA 林爸 應該 兩個小朋友用既 training聲都唔同"

林b 好 乖 都有 follow d 指示
佢會 覺得  
林b:我都做左la 點解無野食? 仲要俾baba 推開:050:

HAHA,呢啲係遊戲,所以唔會咁認真,而且岩遊戲規則先有獎勵,唔係主動就等如有得食^^
作者: 小小夕    時間: 2011-8-30 09:10:24 PM

上次去寵物店 見到d小天bb ,,  個個職員話 小天把口唔收  有時會好嘈 haha
作者: long~spirit    時間: 2011-8-30 09:23:52 PM

原帖由 小小夕 於 30/8/2011 09:10 PM 發表
上次去寵物店 見到d小天bb ,,  個個職員話 小天把口唔收  有時會好嘈 haha

寵物店既職員把口就唔收,啲小天BB野都唔夠食,位又唔夠走,當然嘈

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2