PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 馬戲真相影片.... 可憐 [打印本頁]

作者: wesky    時間: 2008-10-4 08:46:58 PM     標題: 馬戲真相影片.... 可憐

[youtube]-7hXqtYuICQ[/youtube]

可憐的動物, 可惡的人 :004: :005: :007:
作者: LUI1031    時間: 2008-10-4 08:56:19 PM

無錯! 根本佢地做既任何表演,我都唔會睇!
平時好雄威既獅子,上到台,不停做出一個又一個既動作!
咁樣....真係"好睇"咩?
睇佢地D人點對D動物??

佢地一生出黎本應係自由,點解要係個有限既空間仲要俾人控制??:076:
仲要不側傷害佢地身體以達到一個比一個困難既表演目的!!!太可惡喇!
作者: stephen28    時間: 2008-10-4 09:11:24 PM

好 慘 牙 佢 地``
比 人 禁 樣 整``:011:
作者: y3826609    時間: 2008-10-11 05:25:37 PM

片中被大象踩死個兩個人我覺得死不足惜,
反而兩隻大象就要被槍殺:061:
d動物大半生都係生活係一個煉獄,
下半生又要比人攞去拍賣或獵殺.永遠都得唔到自由:016:
這些動物都唔應該有咁樣嘅結局:029:
d人只會當佢地係賺錢既公具,
從來冇唸過動物的感受!!:028:

作者: aR婷    時間: 2008-10-11 08:29:22 PM

點解要咁樣打佢地wo!!!:052: :052:
原來d"純獸c"係咁賤格ga!!!!:028: :028:
作者: 甜品糕    時間: 2008-10-11 09:26:25 PM

我都唔知可以點幫佢地, 只可以說是有心無力
這個世界有三種人, 一種是真正愛動物的人, 一種是自稱喜歡動物的人(其實只是喜歡看動物馬戲團), 一種是以動物為賺錢工具或為賺錢而不管動物死活的人

在這個金錢世界時代, 第三種人自然佔上風, 亦得到大商家及政府的支持
作者: 、眼淚娃娃'    時間: 2010-6-21 07:05:24 PM

佢 地 好 慘 丫 `
睇 佐 小 小 吾 敢 睇 落 去 `
作者: BiBi    時間: 2010-9-24 08:34:42 PM

佢地好慘 !!!
作者: poorguy22    時間: 2011-11-8 05:51:28 PM

錢就係令人瘋狂的魔鬼

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2