PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 請問呢個系咩草?系咪假草? [打印本頁]

作者: IvanLau    時間: 2013-4-21 04:08:01 PM     標題: 請問呢個系咩草?系咪假草?

個袋就系MOMI 1CUT,
但系D草點解好似唔多同?到底系咩草黎??

附件: 066.jpg (2013-4-21 04:07:07 PM, 278.9 KB) / 下載次數 58
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjY5MDZ8NjMwNDU1YmF8MTcxODQyMDcxNXwwfDA%3D
作者: wesky    時間: 2013-4-21 04:35:02 PM

唔多似@@
係邊買?
作者: IvanLau    時間: 2013-4-21 04:52:13 PM

花園街......
作者: BieChan    時間: 2013-4-21 06:50:32 PM

我包momi都有呢個情況,8號兔買的
作者: Pancake323    時間: 2013-4-21 06:54:54 PM

我長期喺station R買momi 1cut草,都未試過有咁嘅情況喎!
作者: Bo_Bo    時間: 2013-4-21 07:39:50 PM

我之前係旺角買試過連續兩次都係咁,之後就轉左荃灣買
我估係旺角D草有時擺得耐搞到淋?枯晒?
作者: IvanLau    時間: 2013-4-21 07:59:12 PM

完全無香味嫁,好似粉絲 =..=
作者: BieChan    時間: 2013-4-21 08:25:51 PM

樓主果包草開左幾耐?我果包開左差唔多3星期,
我估係開左擺得耐枯左。。。
作者: syt174698    時間: 2013-4-21 09:08:29 PM

落雨將D草烘乾就會出現呢個情況。
作者: MIA    時間: 2013-4-22 04:59:49 AM

我兩隻寶貝都食梗MOMI 1 cut.......
但係我都想知點先係MOMI草!以免俾人偷龍轉鳳
作者: water12    時間: 2013-4-22 06:32:30 PM

我之前買都係咁,仲要有啲唔同樣嘅花花,我仲要買左幾包都係咁!
有次我個仔去睇Dr. Ma.....我順便拎左啲花花同草比Dr. Ma睇,佢話個啲係麥個類草,之後我都唔敢買lee個牌子啲草啦!
作者: wmkcnw    時間: 2013-4-23 06:01:33 PM

似MOMI 2ND CUT 唔似1ST CUT. 我兩隻兔死都唔會食梗, 所以買MOMI 2ND CUT, 佢地食左3年, 都好健康

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2