PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 波波剪毛紀錄片 [打印本頁]

作者: wesky    時間: 2013-5-12 10:29:37 AM     標題: 波波剪毛紀錄片

瘦身成功~
[youtube]1LOMSdCobjY[/youtube]

http://petkd.net/home.php?mod=space&uid=10&do=blog&id=788

作者: 蕾仔    時間: 2013-5-12 11:33:49 AM

^^波波超級乖~竟然可以坐定定
作者: Suzanne    時間: 2013-5-12 11:39:46 AM

波波姐好淡定呀!!!  俾個讚先!!!!!!!!!
作者: hh0    時間: 2013-5-12 12:59:34 PM

波波好乖好定啊,叻叻
作者: raywong521    時間: 2013-5-12 01:53:18 PM

我今年仲未幫兔兔剃毛毛,不過對兔兔,都用左3次碎髮剪剪毛毛,不過睇黎都差唔多要剃喇

波波都好乖呢~
作者: wesky    時間: 2013-5-12 02:23:53 PM

raywong521 發表於 2013-5-12 01:53 PM
我今年仲未幫兔兔剃毛毛,不過對兔兔,都用左3次碎髮剪剪毛毛,不過睇黎都差唔多要剃喇

波波都好乖呢 ...

連肚仔都俾反轉剪, 真係好乖女 ~
作者: DomDomPig    時間: 2013-5-12 11:28:07 PM

好得意呀,波波隻對前腳係白色,好似著左對襪咁呀
波波叻豬
作者: ching`    時間: 2013-5-13 01:15:35 PM

E...MOK 人光豬XDDDD
作者: Bo_Bo    時間: 2013-5-16 08:02:37 PM

我都岩岩買左部剷毛器,想問係咪一定要順方向剷?
同埋你地會幫兔兔修埋面豬D毛毛嗎?驚剪親佢D鬚
作者: wesky    時間: 2013-5-16 09:13:27 PM

ching` 發表於 2013-5-13 01:15 PM
E...MOK 人光豬XDDDD

仲有毛架, 未光 ^^
作者: wesky    時間: 2013-5-16 09:14:41 PM

DomDomPig 發表於 2013-5-12 11:28 PM
好得意呀,波波隻對前腳係白色,好似著左對襪咁呀
波波叻豬

係啊 ^^  有隻手白d
作者: wesky    時間: 2013-5-16 09:16:09 PM

Bo_Bo 發表於 2013-5-16 08:02 PM
我都岩岩買左部剷毛器,想問係咪一定要順方向剷?
同埋你地會幫兔兔修埋面豬D毛毛嗎?驚剪親佢D鬚 ...

唔一定順方向, 我會用手反方向掃起d毛再剷
面豬毛無剪到啊~最緊要剪短個身姐~ 攤係地下都涼d
作者: Bo_Bo    時間: 2013-5-17 12:05:57 AM

wesky 發表於 2013-5-16 09:16 PM
唔一定順方向, 我會用手反方向掃起d毛再剷
面豬毛無剪到啊~最緊要剪短個身姐~ 攤係地下都涼d ...

唔該晒
已經成功剷完,第一次係就係肉酸左D,哈哈

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2