PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: Alex 紫色單層平底籠 (約76cm闊 X 45cm深 x 50cm高) 購自兔協 [打印本頁]

作者: mermer    時間: 2013-6-7 06:47:06 PM     標題: Alex 紫色單層平底籠 (約76cm闊 X 45cm深 x 50cm高) 購自兔協

Alex 紫色單層平底籠

附件: [1] 1.jpg (2013-6-7 06:40:25 PM, 628.08 KB) / 下載次數 12
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjcxNzh8MThkYTU4Y2V8MTcxODU4Nzk1N3wwfDA%3D
作者: kwank31    時間: 2013-6-9 09:26:46 PM

有意買!!
請問頂蓋個個位可否打開?
作者: Cc1021    時間: 2013-6-10 02:28:53 PM

你好!!我有興趣~~請問還有嘛
想買這款籠很久了, 但兔協說已停產><"
而家終於有兔友放售
我也住馬鞍山的, 隨時都可以自取, 謝謝!!
作者: yinyin19940    時間: 2013-6-12 12:34:44 AM

PLEASE EMAIL [email protected]
OR
WTSAPP 63501728
作者: mermer    時間: 2013-6-12 06:31:57 PM

RE Kwank31: 係呀!頂蓋可以打開 !!

RE Cc1021: 未賣出呀! 因我都係依家先再check post 咋
                  呢個籠其實我真係大愛對我黎講,除左太大,真係搵唔到任何野挑剔!                  問題係要搬屋,容不下咁大個籠{:soso_e109:} 你真係想買的話,可以PM個電話俾我?

作者: rabbitgaga    時間: 2013-6-12 06:36:43 PM

我有興趣, 幾時可交收, whatapp: 68218910 or 92800882
作者: mermer    時間: 2013-6-12 06:45:36 PM

我交收有條件的,就係我一個人,搬唔到去D咩火車站入口之類既地方,最多只可以係現時我家既樓下,而個籠SIZE都唔細,又唔算輕,所以大家考慮下OK唔OK先再決定要唔要買

作者: kwank31    時間: 2013-6-12 07:50:39 PM

mermer 發表於 2013-6-12 06:45 PM
我交收有條件的,就係我一個人,搬唔到去D咩火車站入口之類既地方,最多只可以係現時我家既樓下,而個籠SIZ ...

我可以去拎的~仲未賣可覆我PM,THX
作者: Cc1021    時間: 2013-6-13 09:32:22 AM

mermer 發表於 2013-6-12 06:31 PM
RE Kwank31: 係呀!頂蓋可以打開 !!

RE Cc1021: 未賣出呀! 因我都係依家先再check post 咋

RE: mermer : 謝謝你回覆~~我想要!! 我住馬鞍山, 幾時可以取!! 電話已PM你!!pls check!!! tel: 9120 4151 ~~謝謝!!
作者: Charlotte1121    時間: 2013-6-14 02:19:33 PM

請問還有沒想有呢???
作者: mermer    時間: 2013-6-15 11:04:23 AM

RE:  Charlotte1121  , 個籠有其他會員暫時hold左~~~
作者: fish128    時間: 2013-6-22 06:26:57 PM

買左未,剛收養左隻兔兔,佢本身個籠好唔掂。

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2