PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 賣籠,包用具, 送鼠 [打印本頁]

作者: callmeripb    時間: 2009-11-1 09:44:59 PM     標題: 賣籠,包用具, 送鼠

1. 紅色上下底盤, 大水轉籠, 可上樓, 有隧道圓管 $35 配一隻鼠

2. pet-home 雙層豪華籠, 出名好用既籠, 日頭用隧道互通, 夜晚怕打交可封口 $75 配兩隻鼠, 要唔打架+$5

3. 紅色底盤高籠, 有樓梯, 有屋仔 $35 配一隻鼠

4. 小王子手提籠99%用左唔夠3日, 絕無生鏽, $25 肥鼠禁用 (Q兔廊門口有賣$28, 得返果個生鏽) 我係龍貓X園買既

所有籠配無聲轉, 有聲飲水器, 1,2有隧道圓管, 1,3有屋仔, 2有浴室, 平時可當屋仔訓

全部籠好新,實用, 清潔哂乾乾淨淨, 我唔識放圖, add我msn: [email protected] 有圖睇, 即時傾, 價可議
作者: callmeripb    時間: 2009-11-1 09:52:31 PM

清哂舊籠大特賣, $130要哂1-4, 送沖涼粉, 木康, 食物, 磨牙石, 自購屋仔, 全套瘋狂送送送
作者: gina    時間: 2009-11-2 07:19:37 PM

點解會咁樣賣鼠ga!:004:
作者: Winnie    時間: 2009-11-3 12:34:05 AM

請跟版規出post, 否則會被刪帖。
作者: androgynymc    時間: 2009-11-4 04:39:11 PM

買樓送人得唔得?
作者: renee1025    時間: 2009-11-5 05:54:26 PM

0n msn plz -3-.
成曰5 0n msn..
作者: 小思思    時間: 2009-11-7 08:07:53 PM

pet-home 雙層豪華籠,但系唔要鼠

甘幾$$

已add你msn  !____!
作者: ms_babii    時間: 2009-11-11 06:25:58 PM

小王子手提籠 吾會包鼠架可=3=
作者: SIU童    時間: 2009-11-11 08:48:34 PM

有意個pet home籠....幾錢?

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2