PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 倉鼠止瀉藥可以係邊度買到? {help!} [打印本頁]

作者: KASZYAN    時間: 2010-1-4 07:45:15 PM     標題: 倉鼠止瀉藥可以係邊度買到? {help!}

除左以下3隻
Gimborn 止瀉藥 /SUPRA-CELL N700止瀉素/ Petvital N700
仲有邊隻係okay的?
同埋可以係邊度買到?

pls help!   thankyou very much!
作者: asd26900200    時間: 2010-1-4 10:07:23 PM

旺角金魚街/大圍動物醫院
作者: hamstertroy    時間: 2010-1-4 10:18:41 PM

肚瀉可以好嚴重, 最好去睇醫生, 跟醫生o既處方同份量
作者: 【細賢】    時間: 2010-1-5 05:46:00 AM

係囉..帶隻鼠鼠去睇vet好d喎..一陣比得太多份量就唔好= ="
作者: KASZYAN    時間: 2010-1-5 12:39:56 PM

re #3,4  咁你地知唔知邊度有得買? 因為呢個week都要exam   無時間帶佢去睇   thx 無限感激!
作者: 64332151    時間: 2010-1-5 06:48:49 PM

旺角金魚街可能有(我其實都唔知)
作者: asd26900200    時間: 2010-1-5 07:11:19 PM

I love兔有得賣
q-pet都有(旺角金魚街)
作者: KASZYAN    時間: 2010-1-5 10:50:38 PM

RE #7, thnks so much!
作者: laam_iris    時間: 2010-1-25 08:24:16 PM

我覺得SUPRA-CELL N700止瀉素幾好~葵芳買ge~
我同朋友都用呢隻,鼠鼠食左3日左右就好番~
可能當時我鼠鼠只是軟便,冇爛冇水,其他一切都正常,所以好快好番~
我覺得幾work的,當然我係指好輕微情況下.
否則一定要去看醫生!
作者: BiBi    時間: 2010-7-29 11:10:52 PM

肚瀉可以好嚴重?我隻鼠鼠都有!!!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2