PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 奶茶色POODLE,3個月大,仔 [打印本頁]

作者: 愛寵人士    時間: 2011-4-9 12:57:16 AM     標題: 奶茶色POODLE,3個月大,仔

1.      待領養動物的品種 : 奶茶色POODLE
2.      待領養動物的性別 : 男
3.      待領養動物的健康狀況 : 注射了一枝預防針
4.      待領養動物有否殖入晶片: 否
5.      待領養動物的年齡 : 3個月
6.      待領養動物的外觀 : 小狗
7.      待領養動物的性格 : 活潑好動.黏人
8.      待領養動物的來源: 棄養
9.      待領養動物能否與其他動物或小孩相處:可以
10.     是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取任何費用: 是
11.     待領養動物之提供者的稱呼 : 徐生
12.     待領養動物之提供者的聯絡方法 : 98040197

作者: BiBi    時間: 2011-4-17 07:53:33 PM

佢好得意,不過我爸媽唔比我養狗狗,佢地話等我12歲先,我今年先9歲,有排等,希望佢有個鍚佢ga好……
作者: ping.tat    時間: 2011-4-17 11:32:41 PM

好可愛(-^~^-)
作者: BiBi    時間: 2011-4-18 06:52:50 PM

Ping.tat 你話可愛,不如你領養佢啦!
作者: bg319d    時間: 2011-4-20 04:50:44 PM

Q爆~我啊媽比我養,but 爸唔俾
作者: 雪小卡•倉鼠    時間: 2011-4-22 05:55:05 PM

BiBi 2#
你12歲果時有得養狗啊 你就好啦
不過已經養左倉鼠 冇得再養狗
不過聽講狗係可以見到「果D野」……
所以驚驚地
~~~
但阿媽話下年暑假就可以養狗……
冇心人唔好養狗 咁只會害左佢既一生。
呢個係我既總結。
作者: 雪小卡•倉鼠    時間: 2011-4-22 05:55:49 PM

我諗如果養到狗果時
都係12歲- -
因為係明年
作者: BiBi    時間: 2011-5-4 12:23:57 PM

你就好啦!我仲要等多三年,你就只係要等一年…
作者: BiBi    時間: 2011-5-4 12:27:36 PM

等等! 「果D野」姐係咩?
作者: IAMCTINGB:)    時間: 2011-5-6 05:41:54 AM

系米吾洗錢嫁?
作者: mc_12karen    時間: 2011-5-8 05:41:57 PM

真係好可愛呀!希望找到好主人la
作者: mickey0721    時間: 2011-5-15 04:44:04 PM

我是徐生,狗狗已領養.....多謝支持
作者: 雪小卡•倉鼠    時間: 2011-5-16 07:07:26 AM

回復 BiBi 的帖子

「果D野」就係∼∼飄飄呀,白色果D……
一見到,狗就會本能咁「汪汪汪」……

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2