PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 尿片!!!! [打印本頁]

作者: sanny0066    時間: 2011-10-24 11:15:25 PM     標題: 尿片!!!!

我用緊呢隻Q pet買的尿片...但吸濕力一般...但價錢大眾化

呢個係展開既size....上面對比既籠係Jolly別墅籠

價錢係$ 165  2袋...1袋50片...total 100片...即係$1.65/片...都幾抵用

如果想吸濕D..就可以用炭纖維個款...但我印象中係$200up...好貴下

附件: IMG_0697.JPG (2011-10-24 11:14:24 PM, 62.46 KB) / 下載次數 62
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=NzAxOHwzODA2Y2UwMXwxNzE5MTc0MTE2fDB8MA%3D%3D

附件: IMG_0696.JPG (2011-10-24 11:13:44 PM, 68.97 KB) / 下載次數 66
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=NzAxN3w2MmY5M2MzZnwxNzE5MTc0MTE2fDB8MA%3D%3D

附件: IMG_0695.JPG (2011-10-24 11:13:40 PM, 62.2 KB) / 下載次數 40
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=NzAxNnxhNDc0ZmRhYnwxNzE5MTc0MTE2fDB8MA%3D%3D
作者: Kasey    時間: 2011-10-25 10:29:56 AM

我兩隻都用過!最後我用報紙加小小紙粒。。。咁可以悭啲ma!

不過黑色果隻真係吸得勁好多!
作者: wongvennesa    時間: 2011-10-25 10:48:45 AM

我都係用lee隻,不過冬冬本身會去廁所,所以都係比佢有時賴jor或者去唔 arm位用,所以我不用太吸都ok
lee隻真係最抵ga la
作者: sanny0066    時間: 2011-10-25 10:50:20 AM

Kasey 發表於 2011-10-25 10:29 AM
我兩隻都用過!最後我用報紙加小小紙粒。。。咁可以悭啲ma!

不過黑色果隻真係吸得勁好多! ...

報紙會甩色嗎
作者: sanny0066    時間: 2011-10-25 10:51:17 AM

wongvennesa 發表於 2011-10-25 10:48 AM
我都係用lee隻,不過冬冬本身 會去廁所,所以都係比佢有時賴jor或者去唔 arm位用,所以我不用太吸都ok
lee隻真 ...

haha現在Be都唔會周圍去...因為在籠內俾我強行加左2塊ABC膠封左個豬仔板...所以佢被迫去廁所VV
作者: Kasey    時間: 2011-10-25 04:24:30 PM

sanny0066 發表於 2011-10-25 10:50 AM
報紙會甩色嗎

你岩呀....就係會甩...我都好後侮,個新龍個盤依家有一達達黑色...

不過諗住都甩左就繼續...><!

作者: sanny0066    時間: 2011-10-25 04:27:33 PM

哈哈哈....用尿片其實都唔太貴
作者: 衰仔(00)    時間: 2011-10-25 04:36:12 PM

我都係用呢個...但我之前係用炭個隻....用哂之後再買時買錯左...炭個隻真係勁好用''呢隻真係麻麻...但又一次買左2包/,\焗住要用...依+重有一包未開/0\

作者: 衰仔(00)    時間: 2011-10-25 04:38:54 PM

sanny0066 發表於 2011-10-25 10:51 AM
haha現在Be都唔會周圍去...因為在籠內俾我強行加左2塊ABC膠封左個豬仔板...所以佢被迫去廁所VV ...

甘佢依+係咪識去廁所了?
work既我都識下牙...
我都發覺我隻衰仔都係吾會係ABC膠上vv的!!
作者: sanny0066    時間: 2011-10-25 05:28:30 PM

你試下啦..我隻Be 前2日連續3日都識....之後尋日同今日又係ABC上面柯返...唔知佢搞邊科
Yond就從來都唔識過...下下都周圍柯

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2