PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 死喇!我隻仔毛mo唔食野... [打印本頁]

作者: wing1994121    時間: 2008-5-10 09:47:07 AM     標題: 死喇!我隻仔毛mo唔食野...

佢尋晚食佐Half,但今朝就好似完全冇食過咁
7點幾8點餵佢,依加佢食都冇食:027:
死喇!佢會唔會係唔舒服?:029:
有冇人有同樣既情況?
作者: wesky    時間: 2008-5-10 10:59:10 AM

你試下俾d佢好鍾意食既睇下食唔食
eg 糧, 木瓜丸
作者: hh0    時間: 2008-5-10 11:09:28 AM

你隻兔幾大, 你俾左幾多野人巨食
作者: casey    時間: 2008-5-10 11:09:55 AM

如果佢冇冇唻精神
你睇多一日先啦
我黑蚊蚊都算過一日冇打野
但係第二日又正常番

唔知係咪之前0個日食得太多
所以太飽呢
作者: lingyan    時間: 2008-5-10 11:11:50 AM

兔兔好似朝早同下午都唔多食野,
係夜晚會猛咁食猛咁食,我個隻就係咁樣 ....:056:
作者: wesky    時間: 2008-5-10 11:22:46 AM

我兩隻除左下午唔係好食野之外
其它時間都好為食~~~
作者: 阿度    時間: 2008-5-10 12:19:18 PM

你係咪比左好多糧佢食呀平時~
試下剩比草睇下一陣會唔會食
作者: Colleen    時間: 2008-5-10 06:13:10 PM

原帖由 wesky 於 2008-5-10 11:22 AM 發表
我兩隻除左下午唔係好食野之外
其它時間都好為食~~~

我包包不停食,理得佢朝早定下午丫:056:
作者: wing1994121    時間: 2008-5-10 07:08:46 PM

謝謝以上各位的回覆!
係下午我已經見毛mo食番野喇:033:
作者: rabbitrabbit    時間: 2008-5-30 11:49:53 AM

冇野 wo, later it will eat la !!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我do not have 兔兔 !!!!!!!!!
我想要兔兔 !!!!!!!!
由細到大都好鐘意兔兔,但係屋企人俾好多理由我唔俾我養 ............
我好 like 兔兔, 但係屋企人唔 like 兔兔.
我 do 好多 things 想屋企人俾我養兔兔, 但係唔俾我養.....
我要點做好 ??????? 我真的好like rabbit !!!!!!!!!!!!!!  
我   LOVE    兔兔 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:047: :047: :047: :047: :047: :047: :047: :047: :047:
作者: rabbitrabbit    時間: 2008-5-30 11:51:05 AM

Don't care it !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我do not have 兔兔 !!!!!!!!!
我想要兔兔 !!!!!!!!
由細到大都好鐘意兔兔,但係屋企人俾好多理由我唔俾我養 ............
我好 like 兔兔, 但係屋企人唔 like 兔兔.
我 do 好多 things 想屋企人俾我養兔兔, 但係唔俾我養.....
我要點做好 ??????? 我真的好like rabbit !!!!!!!!!!!!!!  
我   LOVE    兔兔 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2