你地一日比幾多粒兔兔食呀???

最多可以食幾多粒呀????
casey 2008-5-2 05:04:29 PM
係呀
黑蚊蚊都好中2食0家
casey 2008-5-2 05:33:25 PM
下...點解你唔買比佢食既??
d木瓜丸可以排毛喎

不過多多先生唔食都可以咁健康
都幾好呀:021:

有冇諗過買比佢做獎勵呢

lee個就係木瓜丸喇
昨天先0係兔協買左200粒
好香0家
我都好想食下:014:

casey 2008-5-2 05:46:42 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 17:36 發表

就買一盒比佢試下喇!!!!

不過200粒咁多,有無細盒d???

佢而家咁老,佢鍾意食就比多d佢食,唔知仲可以食幾耐嘛:016:

最少已經係200粒喇
原來我買既係500粒
200粒大約係80-90蚊
500蚊就110-120

大既抵好多,如果你想比多多試下先
你唔介紹可以pm個地址比我
我寄d比多多先生試下0家
casey 2008-5-2 05:47:31 PM
原帖由 大富翁 於 2008-5-2 17:36 發表
咁coinss同mim0510...快d 買d 俾佢地食喇!
200粒都可以食200日!!
好食得過!
我都試食過...我俾佢ge 香味引誘左!~

你真係有食呀
咩味呀???
casey 2008-5-2 05:48:09 PM
原帖由 Colleen 於 2008-5-2 17:40 發表
我呢邊冇木瓜丸賣:046:

哈哈
真係慘喇
做外國兔冇得食:029:
casey 2008-5-2 05:49:45 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 17:43 發表

本人覺得小動物食得的,人都食得,

除左草外連佢地d糧都食過,狗狗果d都照試:031:

我都係咁話
人食既野就話佢地唔食得gel
但係佢地食得既野我地都一樣食得
有時我買左d小食都會試下會唔會太甜先比佢食
casey 2008-5-2 06:04:38 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-2 17:50 發表

咁我就唔客氣喇!!!多謝:033:

咁你pm我
比個地址我啦
一日一粒夠0家喇
不過我朝朝自己就餵一粒,個女又話要比糖黑蚊蚊
所以佢一日就有兩粒食喇
casey 2008-5-2 10:39:38 PM
原帖由 Colleen 於 2008-5-2 21:08 發表

何只冇木瓜丸丫,冇a/t草tim 丫!!!!!!!

前幾個月比我搵到間新開gei寵物店先有a草賣,但包包都成一歲la,食乜鬼a草丫:066:

p.s. 丸 字點打ar?

咁香港兔都幾:038:

快速發帖