sanny0066 2011-10-17 10:39:21 PM
梗係2隻一齊絕啦雖然貴就貴D..但為左兔兔2隻都拎去絕晒佢就岩嫁啦
sanny0066 2011-10-17 10:41:46 PM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-17 10:40 PM
哦a_a
咁我謂有努力草錢喇
我想問下我11月絕既話

你想星期6,日做手術
sanny0066 2011-10-17 10:46:49 PM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-17 10:45 PM
11.19(星期6)

星期6要早D BOOK啦..你打算去邊間做搵邊個獸醫做
sanny0066 2011-10-17 11:01:36 PM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-17 10:51 PM
9龍動物醫院 dr.ma  係咪對絕育比較尊業呀?

對呀....最好就係搵佢囉
sanny0066 2011-10-17 11:02:06 PM
不過手術費都相對地貴
sanny0066 2011-10-17 11:17:32 PM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-17 11:16 PM
咁兔囡兔囝最貴係幾錢(加埋醫藥費)既話

我估計...連埋草粉....1400-1600
sanny0066 2011-10-17 11:39:47 PM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-17 11:35 PM

我諗我應該草到

加油喔我都要草2隻絕育費
sanny0066 2011-10-17 11:51:30 PM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-17 11:47 PM
哦@@ 咁你都加油啵

haha 你現在都係分籠養2隻兔兔?
sanny0066 2011-10-18 12:04:47 AM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-17 11:58 PM
係呀 之前佢地細細個係一齊架 不過去左睇醫生先知係一男一女
果時仲以為兩隻都係囡囡tim
so分開左 ...

我現在2隻囡囡都放唔埋一齊...打算絕育後再試下睇下夾唔夾到...夾唔到都照現在咁分籠養
sanny0066 2011-10-18 12:13:52 AM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-18 12:09 AM
嗯嗯
希望你果兩隻兔囡絕左 可以夾埋一齊啦

你張相個隻係咪家兔好鬼白呀
sanny0066 2011-10-18 12:33:29 AM
Y_YMIKI 發表於 2011-10-18 12:20 AM
係呀 我果兩隻都係家兔黎
我想問下兔仔有眼屎係咪有病?
我個兔囝差唔多莓一日都有眼屎(搞到我乘日 ...

我2隻兔囡每日都有眼屎嫁wo正常的...勤d清就OK
sanny0066 2011-10-18 09:13:25 AM
Wandywan 發表於 2011-10-18 08:04 AM
九龍Dr Ma仔仔要$1600,囡囡$1800,我都係打算book星期六,日ga,但依家未有11月期,所以book唔到住!{:3_11 ...

我上次去問囡囡係1400-1600wo
sanny0066 2011-10-18 10:30:21 AM
我被騙了
sanny0066 2011-10-18 10:34:13 AM
Wandywan 發表於 2011-10-18 10:25 AM
我啱啱打電話book咗11月12日啦!仔仔$1500-1600,囡囡$1700-$1800包草粉!一定冇錯啦! ...

11月12號就做啦...緊唔緊張呀請定假未
sanny0066 2011-10-18 10:11:32 PM
Wandywan 發表於 2011-10-18 06:00 PM
你都book咗啦!我早你一個星期!你係唔係兩隻一齊絕?好貴呀!

2隻一齊絕真係手術費金到爆...一出糧就冇左1/4個個月都唔知點捱....所以我現在慢慢草定..仲有3個月

快速發帖