sanny0066 2011-12-18 10:03:36 PM
咁你之前冇後備頭罩用...個頭罩洗左咪要下下抱住咖啡等個頭罩乾囉
sanny0066 2011-12-19 12:19:29 AM
花芝媽 發表於 2011-12-19 12:12 AM
我2個女之前 ..   個頭罩無屎的

咁花生芝麻帶左幾多日呀
sanny0066 2011-12-19 12:38:43 AM
花芝媽 發表於 2011-12-19 12:29 AM
最慘係除左頭罩好辛苦先幫佢地帶得返...  跟住... 花生隻耳仔又成日飛左係個頭睪後面= = ...

到時BeBe一定勁討厭個頭罩...今日帶兔繩佢已經發晒顛
sanny0066 2011-12-19 10:06:37 AM
花芝媽 發表於 2011-12-19 12:46 AM
你放左佢落地  佢識唔識跟住你 ...    D人話兔奴最開心   係野外  兔仔認得主人 HAHA ...

佢狂跑D泥地....BeBe唔鍾意草地...又唔鍾意痴其他兔兔
sanny0066 2011-12-19 10:09:20 AM
Wandywan 發表於 2011-12-19 07:02 AM
要搵阿女看住佢law,所以,先比個提示大家,唔使咁麻煩。

但我想問一個頭罩幾錢嫁
sanny0066 2011-12-19 03:52:37 PM
Wandywan 發表於 2011-12-19 03:30 PM
好似幾十元,唔會太貴。

已BOOK了1月22日幫BeBe做絕育手術
sanny0066 2011-12-19 03:53:12 PM
Wandywan 發表於 2011-12-19 03:33 PM
Coffee帶咗三日,個三日簡直想死,認同戴頭罩係最難捱,佢足足一星期冇出黎玩。 ...

唔知BeBe會唔會發顛呢..真係好驚
Coffee絕育個時幾多個月呀
sanny0066 2011-12-19 04:14:35 PM
yingxbb 發表於 2011-12-19 04:11 PM
我都book左1月...不過係14號...=x=
幫阿仔manman絕左先....x_x"
好掛住佢地...拎左佢地去家姐屋企照顧~_~ ...

做乜搬左地方既
咁manman幾多個月大呀
sanny0066 2011-12-19 04:20:19 PM
yingxbb 發表於 2011-12-19 04:17 PM
星期日要飛啦...所以搬左過去家姐幫我照顧住先>

6.5-7個月..我隻BeBe去到1月22號應該7個月左右...我驚去到22號朝早body check時...先話BeBe唔夠重做唔到絕育手術
sanny0066 2011-12-19 04:26:15 PM
yingxbb 發表於 2011-12-19 04:22 PM
我都擔心ga...不過照book左先....
因為都想盡快絕左先....而家man仔開始愈來愈曳-,-!! ...

哈哈...我隻BeBe呢2日都係籠外亂VV....所以都唔理3721 book左先算如果真係唔得既...咪當body check囉
sanny0066 2011-12-19 04:42:09 PM
yingxbb 發表於 2011-12-19 04:39 PM
同感~~@@! 絕左之後睇情況...將佢地2個住返埋1齊...有個伴開心d~

我只希望絕左育後下次兔聚唔怕俾奶茶少爺搞大個肚
sanny0066 2011-12-20 01:21:32 PM
Wandywan 發表於 2011-12-19 06:09 PM
就黎八個月。

祈禱祝BeBe22號夠秤
sanny0066 2011-12-20 01:22:01 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-19 08:36 PM
又拖奶爺落水~~~~~

得奶爺同Be係未絕...其他大哥大姐都絕晒
sanny0066 2011-12-20 01:30:36 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 01:23 PM
呀be 你快d 去啦... 奶爺唔想流低風流脤....

你又唔book埋一齊新年假做
sanny0066 2011-12-20 01:59:41 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 01:54 PM
唔要~ XD

同一日做..奶爺同Be妹感情會好D嫁....一齊係手術台上面經歷絕育之苦

快速發帖