1P 幣
無意中發現MY HAMSTER 前大腿內側有舊扁扁地.....圓形的.....物體.....係佢係我手掌上時行緊既時候FEEL到....我都唔知你瘡,瘤?定乳線有發炎???本來好似MINI M&M 咁GE SIZE, 一星期到DOUBLE SIZE = =......佢D毛又冇甩...大得咁快有D驚......有冇朋友可以話我知發生咩事?????? 如果睇醫生有冇好介紹?????大約雖要幾多$??
Admin 2012-10-12 10:39:24 AM 來自手機
要睇醫生,大圍 Dr Tiger / 九龍城 Dr Ma
Admin 2012-10-12 10:40:51 AM 來自手機
Admin 2012-10-12 10:42:56 AM 來自手機
佢幾大?會變大似腫瘤...
有冇圖?
SammyMak 2012-10-12 06:40:46 PM
果粒野生係入面,又冇甩毛,,,,,睇唔到GA......我試過反轉來SEESEE.....真係唔摸下都唔會發現....
我個BABY 係6月中執反黎GA......
所以唔知係幾大.......

因為佢比個主人幾層樓掉落黎......有冇關LE?
見佢D毛又幾靚....又冇甩......又好精神....周圍走....又食到野(都幾好胃口)...
又唔似病......

腫瘤????要做手術的話要幾$$$架....我想知下等我有D心理準備......
Admin 2012-10-12 07:57:18 PM 來自手機
你可以先檢查下,如果係腫瘤,再決定做唔做
手術一過千架啦,如果唔痛由得佢有時反而更好

快速發帖