我覺得隻兔仔唔係乖, 係驚多啲~!!

choi_ching 2009-8-9 03:40:08 PM
超變態囉.,,我覺得好恐怖好慘
vivipig 2009-8-28 04:12:56 PM
痴線架佢, 原來仲有第2段叫美兔女郎出浴圖~~
加埋D花瓣既泡泡浴, 兔地驚到叫出聲, 真係可憐~~~

講開又講, 上次丁丁出去沖澡剪甲甲, 平時個鬼婆已經勁鐘意丁丁~~
又攬又鍚, 今次我冇野做, 咪早左去接丁丁囉, 企係出面都冇3分鐘~
丁丁已經比佢鍚左5啖啦~~~ 可想而知.......
我而家先知個女比人咁非禮~~
不過個鬼婆真係好鐘意丁丁, 丁丁成年冇搵佢都記得丁丁,
係咁讚阿丁..... 都唔知係好家唔好囉,
不過丁丁發左我15分鐘脾, 我唔記得左帶木瓜氹佢~
返到屋企唔食添呀~ 15分鐘囉~ 哈哈~~
熱戀★ 2009-8-28 07:42:44 PM
頂..個主人勁黑人憎囉..好想打柒佢:052:
其斤 2009-9-12 12:10:21 PM
#^40^# 似行刑(水刑!??)...多過沖涼wor #^40^#
>.<好恐怖牙。。。就算天氣點熱都好。。。
都唔好用凍水沖啦...
小兔子企定定係到...唔係因為佢乖...
我覺得係凍到硬左 / 嚇到傻左law... -3-

仲要係個廚房池盆到沖>.<""
廚房平時處理咁多食物(包括生肉/魚)
有幾多細菌可想而知啦...仲要+加埋用凍水沖涼>___<
少 d 抵抗力都"死"比你睇啦""

= ="我仲見到係池盆旁邊放左支洗潔精。。。
如果小兔子好奇食左都唔知會發生咩事啦>___<

喵喵 2009-10-21 05:53:31 PM
廚房水喉用全凍水會冷親佢架...><:”
佢似凍到震囉 仲慢慢拍
有病架...

Cn!)) 2009-11-10 11:34:55 PM
佢主人係米傻嫁- -   錦會嚇死隻兔仔...
touto 2010-3-8 01:08:59 AM
點解佢會唔驚水既"我以為係假
katy)) 2010-3-8 12:36:00 PM
最尾果段佢口郁郁, 其實係舒服/罵人...(?!) 因為上次兔麻抱呀b, 佢都有口郁郁...

------------------------------------------------------------------------

我之前係youtube睇過段片, 係外國人開左小童游水用果d"吹氣池"比2隻兔b...(勁細隻, 相比佢地, 個池好大) 兔仔a好似硬左咁唔郁, 另外1隻兔仔b就驚驚青青, 要人抱返佢出水.
d人鬧佢做咩咁玩d兔仔, 但係個主人回應: 佢(兔仔a)好relax....................................... 如果佢驚佢會掙扎..........#^21^#

快速發帖