小糖^^ 2010-3-25 11:16:15 AM
勞仔 2010-3-25 11:50:46 AM

回復 7# 的帖子

admin係電腦個系統黎嫁,會唔會係有出錯或者佢跟據數據黎睇佢就會以為你重複發帖
呀?(同埋呢段時間大家都不在線,應該晚上才會有人澄清事件,不要心急:057: )
回樓主,我家兔兔係放養,有幾多尺空間就不太清楚啦,同埋,佢好鍾意去d暗角位訓覺喔:046:
ADMINISTRATOR 2010-3-25 12:06:09 PM
多謝你的查詢。
如會員日後對版主的操作有所疑問, 請稍移至步至建議查詢區, 以免影響正常的討論
http://mini-house.info/forum-10-1.html
另外, 版主或管理員並非二十四小時坐在電腦前面, 各人有各人的日常工作, 因此未必能即時回應會員的查詢, 敬請耐心等候。

你發的兩個回帖如下:
帖一.
全屋都係佢既活動既地方,佢   

帖.二
全屋都係佢既活動既地方,佢訓or我訓or我不在家就會入返籠內。所以,都幾多活動地方gar﹗

由於兩個帖子重覆, 帖一已被刪除, 因重覆發帖而獲得的積分已於帖二中扣除。如會員日後再遇到吃字的情況, 請編輯原帖修正。重覆的帖子會被刪除, 並同時扣除積分。
小糖^^ 2010-3-25 12:28:56 PM
ADMINISTRATOR 2010-3-25 05:15:09 PM
如使用編輯功能修改回帖,並不會產生新的回帖,這點相信無須再向大家解釋。
客觀事實上,確實是出現了兩篇相同的回帖,不論有意或無意,因重覆發帖而獲得的積分將會被扣除是理所當然的事。
小糖^^ 2010-3-25 11:17:49 PM
ADMINISTRATOR 2010-3-25 11:52:46 PM
為何要扣分相信已解釋得很清楚,是否存在胡亂扣分,請各位用客觀的角度去思量。

然而有點是肯定的,就是這個主題原有的討論秩序已被破壞。
如各會員日後對版主的操作有所異議,請到<建議查詢>區,以免影響應有的討論秩序,任何於<建議查詢>外的投訴將會被直接刪除,由此刻生效。
hamster1013 2010-3-26 12:37:40 AM
原帖由 小糖^^ 於 25/3/2010 23:17 發表
我根本就係用左個編輯功能……咁我都唔知點解你地會睇到我出多個POST LOR﹗﹗﹗ BTW,我覺得你地係既話都應該見到都有好多人扼POST,你地唔去管﹖﹗

我都係唔服你地係又扣分,唔係又扣我分LOR﹗﹗﹗:052:

好喇!唔好再嘈喇!
原本個主題係"兔有多少活動空間",
依家好似變咗第二個主題咁, 好似一個駡戰咁~
唔好咁激動啦, 小糖!
嘗試用第二個角度嚟睇件事,
如果換轉係其他人咁樣,
ADMIN一樣會扣分, 哩個喺電腦系統上扣,
而且只不過係扣返俾多咗你O既積分,
並唔係因為你打咩字而去扣你分.
仲有呀! 就算係版主又好,ADMIN又好,
佢哋每日都有自己O既嘢做,
唔會廿四小時喺電腦旁邊,
所以未唔能覆得你咁快囉!!

講返哩個主題O既問題先,
我隻兔兔除咗夜晚我或佢姨媽返到屋企時就會放佢通屋走,
其他時間都喺係籠入面~
connie0909 2010-3-26 01:19:34 AM
係呀...買比佢生日禮物..XDDD
燒雞。﹏。)) 2010-3-26 02:45:20 AM

回復 13# 的帖子

我都覺得有陣時個編輯功能有少少問題....有時想編返個陣系統都唔比。
ADMINISTRATOR 2010-3-26 03:06:51 AM
原帖由 燒雞。﹏。 於 2010-3-26 02:45 AM 發表
我都覺得有陣時個編輯功能有少少問題....有時想編返個陣系統都唔比。

這是論壇的設定, 並非問題,一個月前的帖無法編輯.如有疑問, 請到查詢區

快速發帖