各位兔友, 有無人要momi草粒??有一大包, 兩個仔唔係咁鐘意食,有一大袋,我怕過期, 有興趣請就覆我啦, 我可以比D你哋兔兔食
sanny0066 2011-10-28 01:07:26 AM
syt174698 發表於 2011-10-26 06:27 PM
有糧就唔食草,我好少比佢哋食,所以食左都無一半

我都係早晚俾一次..每次約10粒左右
syt174698 2011-10-29 12:19:58 AM
我就係買左一大包,怕過期,所以問兔友們要唔要囉
sanny0066 2011-10-29 12:29:06 AM
我都唔Q知啲廠整咁大包做咩=_=肯定食唔哂會浪費既~_~
syt174698 2011-10-29 06:47:04 PM
唉就係咁先惨,依家局住睇下有無人要囉。
sanny0066 2011-10-29 07:31:37 PM
同埋D糧都幾貴...我買個款APD $13X 真係食N世都未食到一半
耶律 2011-10-30 08:27:39 AM
今日行左好多間....都話冇貨....
sanny0066 2011-10-30 04:35:25 PM
耶律 發表於 2011-10-30 08:27 AM
今日行左好多間....都話冇貨....

你想買咩Jolly草粒??我諗旺角i xxxx 兔仔一定有..佢好多JOLLY糧賣
耶律 2011-10-30 11:59:43 PM
不是JOLLY...是樓主所講的MOMI...
耶律 2011-10-31 12:00:34 AM
syt174698 2011-10-31 01:10:40 AM
耶律 發表於 2011-10-30 11:59 PM

你兔兔食晒嗎??我再比D你啦
syt174698 2011-10-31 01:11:26 AM
我知荃灣8號仔有得買
耶律 2011-11-1 12:27:20 AM
我家布布每日食2餐....食得好快.....多謝你呀...另外我想問8號仔係邊度?
nan0kay 2011-11-1 01:24:56 AM
我家2個小朋友好岩食-0-`
不過我都係當零食咁每日俾dd佢地...
最緊要既我係8號仔岩岩買左2大包=.=!
好似1包先99蚊-.-10lbs
不過好似做完10月就大包賣返149...細包賣返78~_~
syt174698 2011-11-1 07:37:58 PM
你係咪要?咁你幾時得閒再出嚟攞,8號仔最近係荃灣,屯門同元朗都有分店。
耶律 2011-11-2 12:10:27 AM
syt174698 發表於 2011-11-1 07:37 PM
你係咪要?咁你幾時得閒再出嚟攞,8號仔最近係荃灣,屯門同元朗都有分店。 ...

係呀.....我星期四五都OK呀

快速發帖