相被偷

wesky 發表於 2009-11-28 01:05|只看該作者|倒序瀏覽|打印
http://tvboxnow.com/forum-122-1.html
MINI-HOUSE & ZIZI-LAND 既相都被人轉載去了....
喵喵 2009-11-28 08:33:48 PM
原帖由 波子 於 2009-11-28 07:01 PM 發表

我一直都係佢哋嘅會員嚟咖~ 而尋晚有MINI-HOUSE LOGO嘅相POST我都已經留晒言, 今日CHECK過真係已經DELETE晒咖~!! 但未有MINI-HOUSE嗰啲我就冇權話佢哋偷相, 所以真係 ...

波子媽 你地實在太好喇 ^^ 幫我地講曬
唔該曬你呀 ^^""
katatata 2009-11-28 11:13:12 PM
XDD 由此都可以見到波波+小丸, 同不乖係最努力, 所以最多post~xDD
我地真係要努力D 努力D 先得...
同埋以後D相, 要用小畫家~ 加返自己寶貝個名, 同埋BY 自己先得~XDD
防止再俾人偷... \ [] / 偷都唔係問題, 仲要罵自己寶貝, 改埋名, 當係佢既,
先離哂大譜lo, 愛寵物wo... 我覺得佢係為左自己出名, 做版主咋~
BarbaraFok 2009-11-28 11:18:46 PM
唔知畢仔有冇比人偷相呢??
等我又搵下先~~
千千 2009-11-29 01:34:39 AM
=口= 甘  樣  偷 相"
我 唔 禁 post 相   上 黎"

黎 得 mini house 既 人都 應該 自律  
唔 好 做 d 令 人討厭 既 行為
Vinkivan 2009-11-29 05:41:03 AM
原帖由 barbarafok 於 2009-11-28 23:18 發表
唔知畢仔有冇比人偷相呢??
等我又搵下先~~

畢仔當然係有啦~ 我見倒嘅畢仔相都係有MINI-HOUSE LOGO嘅, 所以我留咗言之後都DELETE咗喇~!!
Vinkivan 2009-11-29 05:43:11 AM
原帖由 喵喵 於 2009-11-28 20:33 發表

波子媽 你地實在太好喇 ^^ 幫我地講曬
唔該曬你呀 ^^""

唔駛客氣~ 我真係好討厭啲人偷人家啲相, 仲要左批評, 右批評, 真係好不G所謂~!!
波丸媽 2009-11-29 11:14:08 AM
原帖由 喵喵 於 2009-11-28 01:59 PM 發表
我岩岩上去, login左入去
佢未必係del左 只係俾會員睇都唔出奇

公仔箱論壇 提示信息您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成

本版塊只有特定用戶組可以訪問。

您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶 ...

好討厭呀....佢只係比特定群組睇.........
咁即係始終都冇del啦..........
我地又睇唔到佢d相,即係佢講乜都得啦!!!!
想好聲好氣同佢地講都唔得
都唔知佢地有冇接受投訴
mini-house 同zizi-land 2邊都好多相比偷.......搵唔晒
小米 2009-11-29 11:56:56 AM
d 人係咪傻~ 偷人地 d 相去出post..
仲要有晒水印都照偷
知唔知出 POST 都要 有HEART ka?!
借相唔緊要~ 但都要講明 d 相係來至邊度吖!!
BarbaraFok 2009-11-29 05:02:14 PM
原帖由 波子 於 2009-11-29 05:41 AM 發表

畢仔當然係有啦~ 我見倒嘅畢仔相都係有MINI-HOUSE LOGO嘅, 所以我留咗言之後都DELETE咗喇~!!

唔該哂波子媽
唔怪得我搵左成晚都搵唔到
比我搵到佢就死
畢仔媽係得我一個
冇人可以代替我既位置#^62^#
雪姬女 2009-11-29 10:37:46 PM
比人偷相仲不單止~仲要當左相中d寵物係自己咁~四圍亂講人d寵物唔好既野lo~偷相個網d黑衣好cheap呀~!
bbandwingki 2010-3-18 04:28:42 PM
我睇唔到嫁....開左又話唔係用戶組

快速發帖