因為屋企貓砂就黎用完...又要入貨...但之前聽兔友講木粒同貓砂比較....木粒都較吸水/吸臭.....各位兔友有冇其他意見
hh0 2011-11-21 02:38:22 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 01:41 AM
真係抱歉 雖然木粒岩岩已經送左黎..但我D紙砂仲未用完...可能要過多1-2個星期先有試後感 ...

都買左 lor, 唔使等1-2個星期, 快D試木粒啦, 用過就唔想用紙砂...
再唔係就2溝,
jinjin 2011-11-21 02:38:44 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 02:35 AM
首先我同女友分居的...我星期6,日先去佢家打理兔兔...所以星期1-5都係由女友打理兔兔的...由於女友工作關 ...

朝朝都要洗籠? 咁大笨象(陣像)?
同朝九晚五一樣之嘛, 只要臨瞓前換多一次就攪掂,  我地都係咁至換到2次架咋
sanny0066 2011-11-21 02:44:27 AM
jinjin 發表於 2011-11-21 02:38 AM
同朝九晚五一樣之嘛, 只要臨瞓前換多一次就攪掂,  我地都係咁至換到2次架 ...

要換尿片ma...仲未識去廁所係咁麻煩的
sanny0066 2011-11-21 02:45:29 AM
jinjin 發表於 2011-11-21 02:38 AM
同朝九晚五一樣之嘛, 只要臨瞓前換多一次就攪掂,  我地都係咁至換到2次架 ...

因為呢排2隻囡囡早晚都要茶藥同餵藥..我唔想再加重女友既負擔..所以冇提出1日換2次廁所既建議
jinjin 2011-11-21 02:47:45 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 02:44 AM
要換尿片ma...仲未識去廁所係咁麻煩的

好慶幸MonMon係領養前已經識去廁所屎尿呵
sanny0066 2011-11-21 02:49:13 AM
jinjin 發表於 2011-11-21 02:47 AM
好慶幸MonMon係領養前已經識去廁所屎尿呵

領養的兔兔是比較好的
sanny0066 2011-11-21 10:17:26 AM
Twhtracy 發表於 2011-11-21 10:15 AM
我都係一日換一次....
都唔係太嚴重... 你2溝唻用啦

唔2溝啦..紙砂仲淨返少少...2溝都唔溝得好耐
jinjin 2011-11-21 10:51:18 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 02:45 AM
因為呢排2隻囡囡早晚都要茶藥同餵藥..我唔想再加重女友既負擔..所以冇提出1日換2次廁所既建議 ...

咁就辛苦哂你女友啦
sanny0066 2011-11-21 10:57:23 AM
jinjin 發表於 2011-11-21 10:51 AM
咁就辛苦哂你女友啦

佢有時會發下大小姐脾氣....不過好快冇事...所以我而家要哄3個囡囡
jinjin 2011-11-21 06:14:20 PM
sanny0066 發表於 2011-11-21 10:57 AM
佢有時會發下大小姐脾氣....不過好快冇事...所以我而家要哄3個囡囡

做男仔係要咁至多人鐘意架嘛,你咁體貼,佢一定愛死你啦,
sanny0066 2011-11-21 07:18:06 PM
jinjin 發表於 2011-11-21 06:14 PM
做男仔係要咁至多人鐘意架嘛,你咁體貼,佢一定愛死你啦,

愛死我就梗嫁啦
sanny0066 2011-11-21 07:18:27 PM
仲未有機會試到木粒...期待期待
jinjin 2011-11-21 08:29:43 PM
sanny0066 發表於 2011-11-21 07:18 PM
愛死我就梗嫁啦

咁就要Kay自己至知啦
sanny0066 2011-11-21 10:07:12 PM
尋晚MINIZOO個送貨人原來係個老闆...拎左5樓唐樓都好似唔係點喘氣..果然訓練有素
衰仔(00) 2011-11-22 12:00:24 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 01:41 AM
真係抱歉 雖然木粒岩岩已經送左黎..但我D紙砂仲未用完...可能要過多1-2個星期先有試後感 ...

快速發帖