兔兔仲要唔郁(真可愛):021:
我就唔敢試啦:073:
http://www.youtube.com/watch?v=Ut-LJaglrkM&feature=channel[/youtube]

penny922 2010-6-4 09:20:36 AM
好搞笑呀,任人吸,仲好ENJOY咁款﹗
希望呢個吸塵機應該唔會又吸塵又吸兔吧?
vianna 2010-6-4 09:43:57 AM
兔兔好舒服喎#^54^#
Annie)) 2010-6-4 11:20:59 AM
隻兔兔很厲害呀
但肯定我個囡囡接受唔到,大聲少少都嚇親佢
不過我都覺得梳毛好D,吸的話吸唔走D死毛
anthony 2010-6-4 11:43:42 AM
我覺得係比人驚到唔敢郁= =""""
katy)) 2010-6-4 02:26:25 PM
haha~ 呢個方法都幾好bo, 個鼻唔洗痕, 佢又舒服 #^30^#
其實佢唔驚, 反而佢好ENJOY呢~~~~

唔知用usb果d吸塵機佢地會冇咁驚?

((不過我都係鍾意親手梳, 同佢多d身體接觸^^))

Maggie)) 2010-6-4 02:34:06 PM
原帖由 Anthony 於 2010-6-4 11:43 AM 發表

X2

睇到佢對眼仔咁樣細,真係似好驚咁:050:

不過,真係要佢主人先知佢係驚定唔驚……:057:
iris 2010-6-4 04:35:13 PM
我有次吸塵兔兔又係企係道唔郁, 跟住我唔覺意吸中左隻兔耳, #^77^#
之後兔兔呆左2秒之後跑番入籠~~#^54^#
千秋王子 2010-6-4 06:49:12 PM
原帖由 Anthony 於 2010-6-4 11:43 AM 發表

x3 d聲同風筒咁嘈- -
一定好驚啦兔兔
`c0ney:) 2010-6-4 11:11:34 PM
原帖由 iris 於 2010-6-4 04:35 PM 發表
我有次吸塵兔兔又係企係道唔郁, 跟住我唔覺意吸中左隻兔耳, #^77^#
之後兔兔呆左2秒之後跑番入籠~~#^54^#

haha 兔兔個反應好可愛
雖然我都知佢嚇親 - -
firen_freeze)) 2010-6-4 11:24:40 PM
隻兔好似俾人按摩緊咁樣AR~~~

舒服到訓覺

睇黎唔止一次咁樣吸毛
redbean 2010-6-5 01:08:31 AM
我兔兔一定唔得
吸親塵佢都 dum 地

哈哈, 睇段片, 我諗起家有喜事, 吳君如都有莫用吸塵機吸佢老爺奶奶
喵女)) 2010-6-7 01:08:27 AM
原帖由 千秋王子 於 2010-6-4 06:49 PM 發表

x3 d聲同風筒咁嘈- -
一定好驚啦兔兔

X4點解話佢ENJOY?我覺得係驚..
RABBITr 2010-6-13 12:24:26 PM
佢係唔係太驚咋?
我吸塵兔兔即刻哩埋變波,搞到我都唔敢再吸......
anthony 2010-6-21 11:31:07 PM
我以前唔識 幫我大囡用水沖涼 用風同吹 都嚇到佢半死:050:
但係大左個 超大膽 惡過狗

快速發帖