被遺棄後獲訓練的兔子
http://www.youtube.com/watch?v=h ... ure=player_embedded
這個可能已有人貼過.
http://www.youtube.com/watch?v=5 ... ure=player_embedded

ping_1312 2010-7-22 02:14:10 PM
我望吾到啲圖有相啊.
PhoenixY)) 2010-7-22 02:26:51 PM
原帖由 ping_1312 於 2010-7-22 02:14 PM 發表
我望吾到啲圖有相啊.

我係自己既編輯MODE係見到有LINK, 但唔知點解實際出唔到.
PhoenixY)) 2010-7-22 02:27:59 PM
已重新編輯, 看到了沒有?
勞仔 2010-7-22 02:36:05 PM
我家的狗仔剛好相反,佢係像兔一樣的狗仔。
最鐘意食草同埋咬蘋果枝仲有,佢好鐘意跳:046:
PhoenixY)) 2010-7-22 03:08:58 PM
原帖由 勞仔 於 2010-7-22 02:36 PM 發表
我家的狗仔剛好相反,佢係像兔一樣的狗仔。
最鐘意食草同埋咬蘋果枝仲有,佢好鐘意跳:046:

咁活躍咪好囉, 我家兔兔越來越懶, 只有清理籠時出來扭菜食, 其餘時間都係籠內瞓.
ping_1312 2010-7-22 03:35:26 PM

回復 4# 的帖子

我見到啦- -
好得意.
hkrchei2 2010-7-22 04:53:11 PM
原帖由 PhoenixY 於 22/7/2010 15:08 發表

咁活躍咪好囉, 我家兔兔越來越懶, 只有清理籠時出來扭菜食, 其餘時間都係籠內瞓.

花花都懶左... 雖然會出黎~~
但一係籠... 花花就...攤係籠zzzzzz#^4_002^# #^4_002^#
傘仔)) 2010-7-22 05:15:41 PM
thanks for sharing~~   so cutie
redbean 2010-7-22 07:20:07 PM
好叻呀D兔兔, 唔知點樣可以訓練到,哈哈#^43^#
long~spirit 2010-7-26 12:29:30 AM
我正係訓練到3個動作,
1 一個係伸右/左手出黎,佢放雙手上去
2 捐雪禚筒
3 跳圈,但太高就唔肯跳
光之天使)) 2010-7-28 06:35:05 PM
原帖由 long~spirit 於 2010-7-26 12:29 AM 發表
我正係訓練到3個動作,
1 一個係伸右/左手出黎,佢放雙手上去
2 捐雪禚筒
3 跳圈,但太高就唔肯跳

:025: .....呢三個都係狗既動作..

得既我都好想睇下...:010:

不過佢真係勁比野食d兔...一日唔可以訓練太多次

快速發帖