因為屋企貓砂就黎用完...又要入貨...但之前聽兔友講木粒同貓砂比較....木粒都較吸水/吸臭.....各位兔友有冇其他意見
衰仔(00) 2011-11-22 12:01:39 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 02:35 AM
首先我同女友分居的...我星期6,日先去佢家打理兔兔...所以星期1-5都係由女友打理兔兔的...由於女友工作關 ...

甘似我既
衰仔(00) 2011-11-22 12:07:06 AM
sanny0066 發表於 2011-11-21 10:07 PM
尋晚MINIZOO個送貨人原來係個老闆...拎左5樓唐樓都好似唔係點喘氣..果然訓練有素 ...

你又知?我上次都係個到訂左野...不過就冇留意個送貨咩樣(因為係我男友接收)...不過第一次打電話去訂野交流上有d問題,攪到要送第2次先送岩野黎
sanny0066 2011-11-22 12:16:35 AM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 12:07 AM
你又知?我上次都係個到訂左野...不過就冇留意個送貨咩樣(因為係我男友接收)...不過第一次打電話去訂野交 ...

我walk in選購完再叫距地送
帶眼鏡中年小肥有肚腩男士就係老闆@@
sanny0066 2011-11-22 12:17:17 AM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 12:01 AM
甘似我既

咁你都有返通宵更?
sanny0066 2011-11-22 01:13:31 AM
不過聽joe媽講Equine比Feline更好用=w=""
衰仔(00) 2011-11-22 04:12:15 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 01:13 AM
不過聽joe媽講Equine比Feline更好用=w=""

面對面講都係一樣送錯
衰仔(00) 2011-11-22 04:12:46 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 12:17 AM
咁你都有返通宵更?

有~不過好小好小好小
sanny0066 2011-11-22 04:17:29 PM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 04:12 PM
面對面講都係一樣送錯

但Feline好似冇40磅...但我訂左40磅所以佢送左Equine黎
sanny0066 2011-11-22 04:17:50 PM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 04:12 PM
有~不過好小好小好小

返多D啦..皮膚都靚D嫁
衰仔(00) 2011-11-22 04:20:04 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 04:17 PM
但Feline好似冇40磅...但我訂左40磅所以佢送左Equine黎

甘即係點?甘佢收返你Equine既價錢....佢送個陣冇同你講冇40磅?
衰仔(00) 2011-11-22 04:25:03 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 04:17 PM
返多D啦..皮膚都靚D嫁

要我返甘夜冇得訓會死架
sanny0066 2011-11-22 04:39:40 PM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 04:20 PM
甘即係點?甘佢收返你Equine既價錢....佢送個陣冇同你講冇40磅?

其實佢網上40磅既價錢係Equine 如果以Equine黎計 40磅呢個價錢好優惠
sanny0066 2011-11-22 04:46:05 PM
衰仔(00) 發表於 2011-11-22 04:25 PM
要我返甘夜冇得訓會死架

返通頂玩下電腦..不知幾好
衰仔(00) 2011-11-22 05:30:51 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 04:39 PM
其實佢網上40磅既價錢係Equine 如果以Equine黎計 40磅呢個價錢好優惠

@@ok喔甘...不過訂個個好似要400蚊先送
衰仔(00) 2011-11-22 05:34:51 PM
sanny0066 發表於 2011-11-22 04:46 PM
返通頂玩下電腦..不知幾好

我吾得...我會釣魚的!

快速發帖