今日見到我家coffee 擘大口打喊露,重要一路身賴腰
大家的兔兔會吾會吖
好想知
單選投票, 共有 174 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
thomas_ccc 2008-9-24 12:16:53 PM
我家的YoYo都會伸懶腰同埋打喊露o架~  :073:
soup 2008-9-24 09:31:30 PM
會呀 ^^ 我見過 ,
仲見過佢 伸 懶腰 hehe  超可愛 !
kwaikwai 2008-9-25 09:38:03 PM
係好好好可愛+難得嫁~~~

好羨慕ka@+ 可以影到呢張咁難得既相呀~~~ :039:
lingyan 2008-9-30 03:46:04 PM
我都好羨慕可以拍到佢地打喊露既情形 ...
我見就見得多,但係想影低佢就難 ...
jadis 2008-9-30 06:07:02 PM
我今日見到啦,見到佢打喊露啦,現在豆豉會打喊露啦^^
williamaaaa 2008-10-5 04:33:27 AM
成日都打:078: :078: :078: :078: :078:
elyse)) 2008-10-5 10:14:45 PM
會牙..佢一打個人立刻精神哂..
因為好可愛
nievedith 2008-10-6 01:22:39 AM
瞓醒咪會咁做law~ hahahah :057:
alliekapo 2008-10-6 10:52:55 PM
b仔打喊露果時好cute:023: :039: :012: :014:
ingrid_jj 2008-10-7 01:57:31 AM
有呀, 佢個咀仔又細, 又露d牙仔出黎
好過可愛架:012:
elvisli 2008-10-8 12:26:26 AM
有呀.送一張比你睇
BB囡 2008-10-9 10:02:22 PM
真係好得意,好攪笑:021:
glendy 2008-10-31 11:12:44 AM
會架,兔兔打喊露o個陣會伸埋懶腰...不過始終都影唔到相...太快啦
cordero 2009-1-20 05:55:37 PM
我只見過珍珍打一次咁多#^56^#
akaicathy 2009-1-21 10:06:18 PM
oreo成日都打喊露
1路打1路申懶腰 好可愛

快速發帖