我家呀兔用緊環保紙棉, 差唔多用曬~ 但我覺得佢唔夠吸味- -
諗緊用紙砂定尿片好?
sanny0066 2011-12-20 10:24:34 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:21 AM
我都仲有大半包 未有耐用得晒 但感覺上如果有一撻就掉 地球先生會嬲我ga  ...

我諗我而家淨返個半包Qpet..可以擺到3幾個月..因為BeBe都唔點用尿片
sanny0066 2011-12-20 10:35:07 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:31 AM
...................... 似係 你好清楚呀奶爺wor

唔係將來點對親家..我而家要開始熟習下奶茶既性格先
sanny0066 2011-12-20 10:35:29 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:32 AM
我用唻封豬仔板 佢耐唔時就整一撻vv 係上面 好似同我講要我換咁 =.=

可能係因為佢太懶..唔想走上廁所VV
sanny0066 2011-12-20 10:54:57 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:52 AM
如果be 太巨的話 我反對姨頭婚事

你...
你...

你想悔婚
sanny0066 2011-12-20 10:55:32 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:52 AM
我研究過 姨排唔似係懶 似係發脾氣

如果我係奶茶都發脾氣啦..養左幾個月先知原來係仔
sanny0066 2011-12-20 11:40:44 AM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 10:59 AM
對唔住lor 奶爺 我已經同佢講多好多次sorry 啦

應該"的"奶爺返SPCA...問下D獸醫你究竟識唔識睇兔兔男定女
sanny0066 2011-12-20 12:53:20 PM
Twhtracy 發表於 2011-12-20 12:18 PM
唔好搞我 我而家怕左SPCA

拎奶茶返娘家wo....奶少可能好掛住報紙籠
jinjin 2011-12-20 01:34:14 PM
all_loving_it 發表於 2011-12-15 07:34 PM
我用過紙砂, 木粒同Oxbow強力吸水麥草粒, 在各方面都係Oxbow麥草粒最好, 對不用便盆的小寵更合適, 因為是用 ...

我都由Feline Fresh轉左用呢隻Oxbow麥草粒,勁讚~
尿尿多既兔兔用一流,佢比Feline Fresh無咁大陣味,但吸尿味仲好D,吸水後又不會好似Feline Fresh發漲得咁勁,又可以沖落廁所,good good good
sanny0066 2011-12-20 01:41:21 PM
jinjin 發表於 2011-12-20 01:34 PM
我都由Feline Fresh轉左用呢隻Oxbow麥草粒,勁讚~
尿尿多既兔兔用一流,佢比Feline Fresh無咁大 ...

我用緊Equine Fresh 我覺得佢濕左好似豬肉鬆
jinjin 2011-12-20 01:43:10 PM
sanny0066 發表於 2011-12-19 11:53 AM
有咩害呢其實

有D木粒係對兔兔呼吸係系有影响,但唯獨是呢隻,Feline Fresh(20lbs以下係用呢個名) 40 lbs就係叫做Equine Fresh即係 sanny用緊果隻 ,係對兔兔無影响既,所以兔協都係用呢隻~
sanny0066 2011-12-20 01:49:52 PM
jinjin 發表於 2011-12-20 01:43 PM
有D木粒係對兔兔呼吸係系有影响,但唯獨是呢隻,Feline Fresh(20lbs以下係用呢個名) 40 lbs就係叫做Equ ...

即係我用緊呢隻Equine Fresh係無害
jinjin 2011-12-20 01:53:04 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 01:41 PM

Equine Fresh漲左會發大好多,漲到MonMon D屎凸哂出屎兜上面高過個鐵網,所以我轉用麥草粒,so far轉用左都有40lbs啦,覺得一切very good~~
jinjin 2011-12-20 01:58:10 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 01:49 PM
即係我用緊呢隻Equine Fresh係無害

yes
Equine Fresh = Feline Fresh
應該係唔同磅數唔同叫法
可以打去問下 3/F 你個fans 就最清楚
jinjin 2011-12-20 01:59:13 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 01:41 PM

唔好用豬肉鬆黎形容啦,豬肉鬆好好味呀
sanny0066 2011-12-20 02:01:24 PM
jinjin 發表於 2011-12-20 01:58 PM
yes
Equine Fresh = Feline Fresh
應該係唔同磅數唔同叫法

唔洗打去問..因為我之前想訂40磅Feline Fresh 點知佢來左40磅Equine Fresh所以Equine Fresh同Feline Fresh係一樣的..只係磅數唔同..名都唔一樣

快速發帖