程程視它們為刑具 !!!! (已排先後次序)

lukyee86111 2011-12-19 10:20:23 PM
jinjin 發表於 2011-12-19 10:17 PM
上邊係你回我既時候加多左一句字呀
個身D毛毛都唔會cake好簡單嗟, 好易攪掂
...

she is 貓貓兔?
jinjin 2011-12-19 10:24:03 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-19 10:20 PM
she is 貓貓兔?

獅子兔   所以只係個頭同胸口勁多毛, 又長又密,
個身係短毛, 仲無賓尼咁厚密添, 所以唔會甩到有pattern, 所以唔係好知佢幾時換毛.
chillimilk 2011-12-20 02:30:07 AM
jinjin 發表於 2011-12-19 12:06 PM
其實係2把排梳,一把手位短唔好用,就買過一把手位長D既,
1把針梳無粒粒,覺得會整痛monmon,就買把有粒 ...

hehe 好彩我把排梳ok 針梳又有粒粒

不過 遲d佢地大個仔左 可能要換梳掛
chillimilk 2011-12-20 02:32:28 AM
jinjin 發表於 2011-12-19 03:35 PM
我覺得唔多得,有少少毛上左梳,但好少咁囉~
我當同佢按摩感覺會好少少 ...

係你心理上好好小小je heheeee
chillimilk 2011-12-20 02:36:15 AM
nixie 發表於 2011-12-19 04:42 PM
station r 定 mini zoo -v-     但都係差幾蚊

minizxx 要50幾ar 果日都睇過
chillimilk 2011-12-20 02:40:45 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-19 05:54 PM
how do u know

吾通 咬者愛也 heheeeee
chillimilk 2011-12-20 02:43:08 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-19 10:20 PM
she is 貓貓兔?

係電左負尼子既長毛象
lukyee86111 2011-12-20 10:46:21 AM
chillimilk 發表於 2011-12-20 02:43 AM
係電左負尼子既長毛象

lukyee86111 2011-12-20 10:47:47 AM
chillimilk 發表於 2011-12-20 02:36 AM
minizxx 要50幾ar 果日都睇過

我帶過程程去minixx
sanny0066 2011-12-20 10:50:06 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-20 10:47 AM
我帶過程程去minixx

帶去剪指甲???幾錢係咪都係$50
lukyee86111 2011-12-20 11:19:45 AM
sanny0066 發表於 2011-12-20 10:50 AM
帶去剪指甲???幾錢係咪都係$50

指甲+梳毛 $100
sanny0066 2011-12-20 11:51:20 AM
lukyee86111 發表於 2011-12-20 11:19 AM
指甲+梳毛 $100

我好想知剪毛幾多錢話晒BeBe已經4個月冇剪毛
lukyee86111 2011-12-20 01:27:16 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 11:51 AM
我好想知剪毛幾多錢話晒BeBe已經4個月冇剪毛

BEBE是什麼兔?
冬天先去剪毛 ?? 想凍死佢咩
sanny0066 2011-12-20 01:34:38 PM
lukyee86111 發表於 2011-12-20 01:27 PM
BEBE是什麼兔?
冬天先去剪毛 ?? 想凍死佢咩

BeBe是短毛賓尼兔...1月/2月先拎佢去剪而家梗係唔剪啦
lukyee86111 2011-12-20 01:40:10 PM
sanny0066 發表於 2011-12-20 01:34 PM
BeBe是短毛賓尼兔...1月/2月先拎佢去剪而家梗係唔剪啦

短毛賓尼本身應該不用cut la

快速發帖