頭先上網打算買一個寵物袋可以裝哂2隻兔既,
見到呢個寵物袋好似幾好,
有得拉,4個轆好似係可以360度轉,
應該可以唔需要打斜拉,就咁打平拉。

不過咁樣拉住個寵物車會唔會好"揚"呢 ?
例如上巴士 .. !?

價錢都唔算係好貴,都係大約 $350 左右。

請勿直接post 網址,  請以圖片取替

或者有無其他好介紹呢 @@

一個人拎住手袋又拎寵物袋認真辛苦呢 >W<
elyse)) 2008-10-27 08:33:01 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-27 08:28 PM 發表
有冇人想一齊去..????:048:

好牙好牙..想去牙..
深水涉好多野都好平...
我都想買多個,因為我個個都太大了...
個size已經可以裝左一隻中型狗了...
lingyan 2008-10-27 09:25:39 PM
我又去,不過可唔可以等11月頭丫 ><
開始窮神上身了 >w<
kkyan01 2008-10-27 11:00:27 PM
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-10-27 08:12 PM 發表
深水涉邊頭有得賣呀?
我都覺你果個幾好
好到小丸成日走入去=.=

小丸都好鍾意雪糕個袋啊,
入去搵完芭啡再搵下雪糕,
仲用下巴磨個袋啊, 最後受到尿尿ga襲擊,
要收起啊 ~
波丸媽 2008-10-27 11:03:41 PM
...........有d咁既事.........我只係知小丸跳入去玩咋
估唔到,佢咁鍾意個袋......
你個袋起邊度買架XD
kkyan01 2008-10-27 11:32:59 PM
我個袋係我屋企附近個間青蘿蔔買嫁,
個時剛剛養芭啡, 諗住買個大d個袋,
可以一齊去街街 !

個女仔介紹我買, 因為我同佢好熟,
佢都係養兩隻兔兔, 好鬼可愛嫁 ~~
不怕佢個兔女好惡, 一有唔鍾意就咬人(仲要咬肚)啦 >.<
依家佢家有新成員, 有四隻兔bb
絨絨妹)) 2008-10-27 11:36:56 PM
呢個拖喼, 拖地行果時, 四個轆會好嘈嫁, 放隻兔兔入去, 一定嚇死佢呀....:056:
波丸媽 2008-10-27 11:38:30 PM
嘩~~4隻~~好開心啊
我起度諗緊.....唔通小丸識得choose自己既心水袋袋?
定係鍾意入面有芭啡同雪糕既味道呢??
波丸媽 2008-10-27 11:39:25 PM
原帖由 絨絨妹 於 2008-10-27 11:36 PM 發表
呢個拖喼, 拖地行果時, 四個轆會好嘈嫁, 放隻兔兔入去, 一定嚇死佢呀....:056:

我怕會拖起上黎,兔兔會覺得好搖晃
nievedith 2008-10-27 11:43:23 PM
我近深水步個頭呀, 不過個边好多PET SHOP, 那一間呀?
因為見門口都係貓貓狗狗, 所以從未入去睇過呢
BB囡 2008-10-27 11:59:51 PM
原帖由 lingyan 於 2008-10-27 08:28 PM 發表

寶血醫院係咪嘉頓斜對面 ?

係嘉頓斜個條街呀...11月去到冇問題呀
你都係住個邊..??
BB囡 2008-10-28 12:00:50 AM
原帖由 elyse 於 2008-10-27 08:33 PM 發表

好牙好牙..想去牙..
深水涉好多野都好平...
我都想買多個,因為我個個都太大了...
個size已經可以裝左一隻中型狗了...

好呀...一齊去呀
其實深水涉我見過2間都好好既
有d係細size,都係$160到
BB囡 2008-10-28 12:04:18 AM
其實個到係嘉頓斜個條街向屈臣's個邊行
再過一條小小馬路
向前行多小小
有間係買狗既
佢有2層嫁
袋就直接上去睇囉
真係幾多款,雖然係for狗
但有大有細size,不過個間d袋就小d公仔囉
光之天使)) 2008-10-28 09:26:55 AM
我上次帶total去絕育,
回程果陣見到有人拖呢個袋去~
佢行d果陣勁震囉~~因為地下d磚既問題,
佢個袋入面隻貓定唔知狗...應該會覺得好震....
因為佢個鈴鐺勁響~~不停咁響~~

我諗兔兔既話都係適合揹上身好d~
kkyan01 2008-10-28 09:30:41 AM
原帖由 丫芷^0^ 於 2008-10-27 11:38 PM 發表
嘩~~4隻~~好開心啊
我起度諗緊.....唔通小丸識得choose自己既心水袋袋?
定係鍾意入面有芭啡同雪糕既味道呢??

我覺得佢係去搵雪糕多d, 唔俾芭啡入去搵雪糕啊 ~
芭啡你有情敵啦 哈哈 ~ :037:
kkyan01 2008-10-28 09:31:59 AM
原帖由 BB囡 於 2008-10-28 12:04 AM 發表
其實個到係嘉頓斜個條街向屈臣's個邊行
再過一條小小馬路
向前行多小小
有間係買狗既
佢有2層嫁
袋就直接上去睇囉
真係幾多款,雖然係for狗
但有大有細size,不過個間d袋就小d公仔囉

我又去睇啊 ~
因為bb囡個袋好靚靚啊 ~

快速發帖