1P 幣
佢地一定係有血緣關係,兩隻兔一齊好似照緊鏡咁,而且同日被救回愛協,請有心人快D養晒佢地啦!唔好分開佢地咁慘呀!

Lily:
http://www.spca.org.hk/chi/adopt/homing_detail.asp?number=284840

Shing Shing
http://www.spca.org.hk/chi/adopt/homing_detail.asp?number=284841
VictorWong 2012-4-26 12:15:45 AM
all_loving_it 發表於 2012-4-25 09:29 PM
我覺得最重要5係一5一齊比人領養, 而係有心人可以領養, 以後可以好好照顧佢地

如果過左時間無人領養, 要人 ...

唔係話愛協耐左無人領的兔兔會refer去兔協咩?
同埋Patter仔應該更加慘吧,5歲兔兔想人領養有D難
all_loving_it 2012-4-25 10:51:34 PM
貓仔兔 發表於 2012-4-25 10:30 PM
唔好咁sad,要樂觀啲呀!佢地咁可愛一定可以搵到個好好嘅兔奴,照顧佢地一生一世!最衰我對住壞蛋兔已經十 ...

我只係面對現實
貓仔兔 2012-4-25 10:30:06 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-4-25 09:29 PM
我覺得最重要5係一5一齊比人領養, 而係有心人可以領養, 以後可以好好照顧佢地

如果過左時間無人領養, 要人 ...

唔好咁sad,要樂觀啲呀!佢地咁可愛一定可以搵到個好好嘅兔奴,照顧佢地一生一世!最衰我對住壞蛋兔已經十分疲倦喇,唔係真係接佢地返屋企呀!!!
all_loving_it 2012-4-25 09:29:39 PM

如果過左時間無人領養, 要人道毀滅, 好慘, 一諗到依到好想
wesky 2012-4-25 08:41:41 PM
真係好似照鏡咁!
奶茶媽 2012-4-25 07:29:29 PM
真係一樣架haha
MarthaYau 2012-4-25 07:04:54 PM
佢地好得意呀...一人一點

快速發帖