我既兔兔柯軟屎阿.點算阿??

hangky 2009-8-18 07:39:29 PM
我已經轉左T草喇!~
hangky 2009-8-18 06:01:30 PM
原帖由 kkyan01 於 2009-8-18 04:22 PM 發表

沒錯, 正如有甸媽所講呢隻係日本草黎嫁 ~
買返APD, OXBOW, MOMI俾兔兔食啦!

TAHNK YOU:001:
kkyan01 2009-8-18 04:22:50 PM
原帖由 hamster1013 於 2009-8-18 03:43 PM 發表
哩隻好似係日本草嚟架喎~
唔好買日本出o既糧同草俾兔兔食喇!
草買返APD, OXBOW, MOMI啦!
糧就買APD或者OXBOW啦!!

沒錯, 正如有甸媽所講呢隻係日本草黎嫁 ~
買返APD, OXBOW, MOMI俾兔兔食啦!
hamster1013 2009-8-18 03:43:47 PM
哩隻好似係日本草嚟架喎~
唔好買日本出o既糧同草俾兔兔食喇!
草買返APD, OXBOW, MOMI啦!
糧就買APD或者OXBOW啦!!
wesky 2009-8-18 03:27:09 PM
唔知喎
買返一箱箱草抵食D
hangky 2009-8-18 02:47:32 PM
原帖由 wm20472 於 2009-8-18 12:01 PM 發表
金色包裝...肯定唔係兔友食開的牌子, 你最好去買T草, 牌子有MOMI, APD, OXBOW
而因為你剛剛帶回家, 可能新環境未適應, 所以唔飲水和呵軟便
你安置係入籠, 比佢2-3日慢慢適應下; 亦可以致電前兔主問下佢以前係點
若 ...

吾系金色包裝;

但系我想問系迷T草.定系A草-_-?
我既兔兔已經冇事喇
多謝大家既定既關心:054:

小糖^^ 2009-8-18 01:26:55 PM
otola 2009-8-18 01:01:15 PM
我兔兔柯硬屎, 但少少臭
有冇問題?
wm20472 2009-8-18 12:01:23 PM
金色包裝...肯定唔係兔友食開的牌子, 你最好去買T草, 牌子有MOMI, APD, OXBOW
而因為你剛剛帶回家, 可能新環境未適應, 所以唔飲水和呵軟便
你安置係入籠, 比佢2-3日慢慢適應下; 亦可以致電前兔主問下佢以前係點
若果隔了一日佢都無起色, 情況愈來愈壞, 就立刻帶佢看醫生
小糖^^ 2009-8-18 11:12:12 AM
kkyan01 2009-8-18 09:25:30 AM
剛買返黎ga兔兔, 我會建議你帶佢去睇醫生,
加上依家你ga兔兔唔飲水, 好可能已經病左,
快d帶佢去睇醫生啦 ~

草的話, 係咩牌子啊 ?
方便ga可以影張相上載上黎嗎 ?
千千 2009-8-18 01:38:35 AM
你 最好  帶佢去睇醫生
你岩岩 羅返黎 佢可能有病"
你睇下依到 d post""
有好多有用既資料
hangky 2009-8-18 01:33:08 AM
UP~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
hangky 2009-8-18 12:56:28 AM
原帖由 Mika_T 於 2009-8-18 12:39 AM 發表
兔仔幾大? 如果食緊alfalfa草, 就要停左先. 只比Timothy草

8個月大到啦=_=;
我都吾知食咩草架..人地比埋我既.但系d草好細.包裝紙系金色既.
仲有.佢好似吾飲水甘..點算啊/0\

快速發帖