有史以來第一張擘大口既相. 很想同大家分享. 全靠換左相機先影到皮蛋小姐既出醜照. 大家盡情笑啦:073:

smallsuishan 2010-8-30 02:25:16 PM
我....影左兩年幾都影唔到!!!!
你好勁呀:031:
kittyz 2010-8-30 01:49:36 PM
哈哈,張相好正啵#^74^#
Michelle)) 2010-8-30 01:01:37 AM
你兔同我兔d毛紋好似@o@
㑹唔㑹係兄弟(妹)?
PhoenixY)) 2010-8-24 04:07:19 PM
打喊露之後, 我既目標:051:係要影佢跳兔仔舞.:006: 不過這個比打喊露仲難, 佢咁耐都係跳過幾次, 每次一下咁...:026:
samsamyan 2010-8-23 05:47:58 PM

^.^ he he

我隻兔兔每次起身都會咁價:039:
尤尤 2010-8-23 11:58:21 AM
pose好正~
好大個口...
犀利呀!
咁都俾你影到!
#^80^#
otola 2010-8-23 11:06:45 AM
我昨晚都見到 david 仔打喊露 , 真係好得意:021:
千千 2010-8-23 03:10:13 AM
好大個口牙
可以 放一隻手TIM:053:
tracybb 2010-8-22 08:51:52 PM
真係好可愛 又會咁岩比你影到ge haha
次次我見親呀b打喊露 都係掛住笑拎唔切相機#^41^#
sheena 2010-8-22 03:35:14 PM
犀利呀! 咁都俾你捕捉到!
次次rabbit仔打喊露我都想影低佢....但係影唔到
皮蛋呢張相真係好可愛!!!
Maggie)) 2010-8-22 02:34:47 PM
可愛到:023: :023: :023:
adamchan1023 2010-8-22 02:29:13 PM
原帖由 lovebunny 於 2010-8-22 01:34 PM 發表
v. cute ar~~ 我隻賓尼兔成日打喊露, 但係一攞部相機, 佢就打完啦..... 每次見親, 我都忍唔住笑...因為實在太可愛lu...:039:

:021: 你同我隻灰耳朵好似樣唷…哈…你果隻幾大呀…仔定囡呀
我幾次想錄距打喊露…不過最衰距唔係成日打…哈…距打喊露果陣會叫架…重好鬼大聲添
又幾次我唔知…重以為距整親…一睇先知原來係打喊露…:066:
lovebunny 2010-8-22 01:34:40 PM
v. cute ar~~ 我隻賓尼兔成日打喊露, 但係一攞部相機, 佢就打完啦..... 每次見親, 我都忍唔住笑...因為實在太可愛lu...:039:
PhoenixY)) 2010-8-22 01:06:14 PM
原帖由 津津豬 於 2010-8-22 12:05 PM 發表
個樣好好笑呀!佢仲好似有啲啤住妳咁呀,係唔係要成日捕住佢先拍到嫁?:017:

其實我唔係成日捕捉, 次次佢做D怪動作時我想走去攞相機佢都會唔整又或做完. 今次真係咁啱得咁橋, 影完個下我都以為自己影遲左.

快速發帖