12.JPG 13.JPG 5.JPG 6.JPG 4.JPG 2.JPG 19.JPG 22.JPG 21.JPG 17.JPG 20.JPG 1.JPG 11.JPG 23.JPG 9.JPG 3.JPG 10.JPG 16.JPG 7.JPG 14.JPG
syt174698 2011-10-11 08:31:11 PM
佢哋會唔會打架呀??咪要分好多個籠囉??
lu_vinz 2011-10-11 08:00:06 PM
好可愛呀!!!!好想同佢地玩呀
佢地好似比我家的小百厭乖好多呢~~~

那可以找天一齊玩~~
apple1686bb 2011-9-17 11:00:09 PM
Wandywan 發表於 2011-9-17 05:45 PM
隻隻都好可愛!係唔朱儒兔呀?

有d係,有隻係獅子兔~
apple1686bb 2011-9-17 10:59:46 PM
cilibunny 發表於 2011-9-11 04:01 AM
我地住new york

^^好羨慕呀,我都好想去美國玩呀!!!
Wandywan 2011-9-17 05:45:42 PM
隻隻都好可愛!係唔朱儒兔呀?
cilibunny 2011-9-11 04:01:05 AM
apple1686bb 發表於 2011-9-10 10:32 PM
好可愛呀,我有上去睇呀^^你住美國定咩呀!?

我地住new york
apple1686bb 2011-9-10 10:32:28 PM
cilibunny 發表於 2011-9-9 11:45 PM
yup
我隻兔b叫zucca
http://www.facebook.com/princezucca

好可愛呀,我有上去睇呀^^你住美國定咩呀!?
cilibunny 2011-9-9 11:45:03 PM
apple1686bb 發表於 2011-9-9 07:49 PM
住系外國嗎~??

yup
我隻兔b叫zucca
http://www.facebook.com/princezucca
apple1686bb 2011-9-9 07:49:40 PM
普京 發表於 2011-9-9 01:59 PM
你D 寶貝好似公仔甘可愛呀

佢地唔郁既時候真係好似公仔~~~haha
apple1686bb 2011-9-9 07:49:19 PM
cilibunny 發表於 2011-9-8 11:56 PM
我有養呀~~
不過我唔係住嚮香港...

住系外國嗎~??
普京 2011-9-9 01:59:31 PM
你D 寶貝好似公仔甘可愛呀
cilibunny 2011-9-8 11:56:50 PM
apple1686bb 發表於 2011-9-8 11:00 PM
haha^^你有冇養兔仔呀~~好想搵d都有養兔仔既人一齊出黎玩呀

我有養呀~~
不過我唔係住嚮香港...
apple1686bb 2011-9-8 11:00:11 PM
cilibunny 發表於 2011-9-7 09:31 PM
haha隻隻都好可愛呀~~~~~~~~~~
好想俾佢地圍住晒咁玩呀~~~~~

haha^^你有冇養兔仔呀~~好想搵d都有養兔仔既人一齊出黎玩呀
apple1686bb 2011-9-8 10:58:57 PM
千千 發表於 2011-9-7 03:17 PM
6 個 會唔會分唔出牙~?
我 成日發夢 有好多隻 似 trubi 既 兔
結果 分唔到邊隻係 trubi =口=

咁又唔會既,全部都有特徵架,一個餵食,一個中意用利lum我塊面,一個中意同我玩打交!一個好惡...一個就斯文到爆!一個就,一叫佢名,就會即刻彈起坐直,好似見到老師咁~haha

快速發帖