各位兔爸兔媽.....

我家小百厭佢宜家好中意係食物兜道去VV=3=
成日搞到D糧濕濕WOR..
有冇咩方法可以改善一下嫁??=3=

仲有呀...成日覺得YUUKO仔佢好悶咁...其實會唔會養多隻兔兔陪佢會好D呀??=3=
Wandywan 2011-10-21 09:29:36 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-21 09:13 PM
你地咪又係見兔愛兔

兔兔又點同呢!兔哋so cute!!而係就....
肥墨魚 2011-10-21 09:13:26 PM
Wandywan 2011-10-21 07:54:36 PM
肥墨魚 發表於 2011-10-21 12:42 PM
有次我係某店對住擂台上一群裝可愛嘅敵人話:
"我要十個....我要十個"(兔問上身)
可惜...無人理我 ...

人哋一定認為你係傻既,所以冇人理你.哈!哈!
肥墨魚 2011-10-21 12:42:11 PM
Wandywan 2011-10-21 11:11:01 AM
其實係有時去睇兔兔嗰陣,覺得好可愛,就好想買一隻返黎陪依家個隻啦!我都有過呢種沖動!
sanny0066 2011-10-21 01:15:48 AM
Wandywan 發表於 2011-10-20 05:49 PM
咁點解當初又有養兩隻呢?

因為..我都係樓主呢個原因..怕隻兔兔悶
現在咪中晒招囉...不過我現在都好錫佢地2隻..分籠都有個好處就係唔洗爭野食/爭廁所用
笨笨媽 2011-10-20 11:16:13 PM
sanny0066 發表於 2011-10-19 10:52 PM
只要你陪多D兔兔同放多D佢出來玩..就唔怕佢悶悶嫁啦

同意呀
笨笨媽 2011-10-20 11:15:43 PM
個人覺得買新兔兔真係要三思..
我朋友原本有一隻..之後佢諗住買多隻陪佢..
但係一泥到2個打哂交..舊果隻仲要唔分野比新果隻食..
仲要好惡死咁..食完自己d野食..再食人地d野食..
依家要分開養..所以想養多隻..
先了解自己隻bb性格先
Wandywan 2011-10-20 05:49:01 PM
sanny0066 發表於 2011-10-20 08:56 AM
我咪就係養2隻失敗既例子囉

咁點解當初又有養兩隻呢?
Wandywan 2011-10-20 05:46:19 PM
sanny0066 發表於 2011-10-20 11:44 AM
3年前@@個陣我仲18歲卜卜脆^^

嘩!卜卜脆!!唔係掛?
Wandywan 2011-10-20 05:45:09 PM
花芝媽 發表於 2011-10-20 05:07 PM
性格上我覺得花生係港女.. 芝麻係有少少男仔咁 XD  但係比人恰
絕完育...   依加格一排 1半夜同早上...  ...

係唔係叫做 "打死不離好姐妹"呢?
花芝媽 2011-10-20 05:07:16 PM
sanny0066 發表於 2011-10-20 10:39 AM
如果2隻囡囡相親相愛就變了同性戀了

性格上我覺得花生係港女.. 芝麻係有少少男仔咁 XD  但係比人恰
絕完育...   依加格一排 1半夜同早上... 花生就中意追住芝麻..   好鬼嘈撞個圍欄
又唔知追住佢做咩..  花生覺得好好玩咁..但芝麻就跑黎跑去..  但驚完之後自己又要花生幫佢LAM毛..
-,-  2個都傻傻地
明日媽 2011-10-20 03:33:29 PM
sanny0066 發表於 2011-10-20 11:44 AM
3年前@@個陣我仲18歲卜卜脆^^

18歲卜卜脆????????
肥墨魚 2011-10-20 11:55:51 AM

快速發帖