致各位會員

希望大家發帖前請先考慮該帖內容是否適合在此論譠發表,

如有違者,一律嚴懲,最高刑罰永久禁止訪問!

MINI-HOUSE
ivy﹍* 2008-9-23 09:45:23 PM
希望每個版可以打返d版規`

咁就唔會唔知咩貼得咩唔得:039:
ADMINISTRATOR 2008-9-23 09:48:48 PM
得意貼圖

請理解一下!
‵小瑩 :])) 2008-9-23 10:03:17 PM
原帖由 ivy﹍* 於 2008-9-23 09:45 PM 發表
希望每個版可以打返d版規`

咁就唔會唔知咩貼得咩唔得:039:

mini-house開左咁耐, 雖然我唔係最早入黎o個批會員,
但係呢度之所以無版規,
係因為個個會員都會尊重自己, 尊重別人, 會顧及人地既感受。
同埋呢度係專for兔兔既討論區...
要post關於兔兔既任何野..已經劃分哂版塊~
好似你要post兔兔相..可以post去Rabbit Show,,
有關於兔兔既健康問題..可以去愛.健康度問~
全部都分得好清楚, 我相信唔需要版規,正常人都知道邊個版係post d乜野吧~

至於咩貼得咩唔貼得, 睇番o個個版既名稱同埋內容, 基本上都可以知道~
[得意貼圖] <-- 正常都應該知道係貼d咩圖掛?
加上未click入去之前, 有介紹寫住: [分享生活上的有趣得意圖片]
唔知你覺得點樣先為之有趣呢?

希望你明白, 呢度無版規, 唔係代表可以咩都亂黎
無版規係唔想好似其他forum咁, 咩都有限制..
好似話要覆夠幾多個字數,,唔可以有無意思既回覆等等..
mini-house本來就係一個和諧既大家庭,
大家一齊分享養兔兔既心得, 生活中既趣事, 生活點滴,
mini-house亦係一個悠閒既地方, 俾大家可以o係百忙既生活當中,
上黎睇下兔兔, 輕鬆一下心情~
而唔係再需要受住版規呢d規條既束縛~
所以大家都會知道咩可以講, 咩唔講得~亦唔會去引起罵戰,
個個都有控制自己既能力, 又洗咩有版規呢?

快速發帖