今日問同事借到我唸住買既 sony t900 ... 我覺得一般姐 , 可能因為暗啦 , 聽日帶佢去剪毛試多次 :031:
點解我既附件只可以up一張相同埋成日話 無效的圖片交件 :027:

DSC00295 拷貝.jpg (145.83 KB, 下載次數: 77)

巨Pat

巨Pat

小米 2009-6-2 09:05:31 AM
係咪太大呀:056: ?
Jojo)) 2009-6-2 09:30:56 AM
Sony係買樣,細細個,又好型咁,但係D相就麻麻∼∼我建議買LEICA∼∼LEICA D-LUX 4好靚,唔會好似D專業相機咁大∼但D相就同專業機差唔多,除非你放大勁多倍睇∼∼:033:
yongyin 2009-6-2 10:03:13 AM
我建意都係買番canon或nikon...
另外fujifilm影相質數都唔錯!!!
:062:
lingyan 2009-6-2 05:54:23 PM
SONY 我唔敢買,因為個陣兔爸係電子廠做技術員,
有幫SONY做電子,佢地話SONY D野好CHEAP………

而家我用緊個部係 PANASONIC,平時出街用~

諗住買部相機專FOR影兔兔~
small_tra 2009-6-2 07:19:25 PM
我一開頭見到sony d機超型爆~!我買左sony t300~!

so我咩都唔理~就買左~!

之後一影下糯米糍~嘩...乜我隻兔兔咁醜樣架咩~?!

sony 影出黎d色唔靚~好暗~!好差

之我好快就放左上yahoo賣左出去lu~!

我e世都唔會買sony d機~!

之後我買左canon~!好好用~影d色都好靚~!

十個good~!

cordero 2009-6-2 07:27:16 PM
sony機真係效果麻麻bor..
我明明記得番薯好省鏡ga,做咩影到個patpat黑麻麻既
small_tra 2009-6-2 07:37:11 PM
原帖由 Miyako 於 2-6-2009 02:25 AM 發表
今日問同事借到我唸住買既 sony t900 ... 我覺得一般姐 , 可能因為暗啦 , 聽日帶佢去剪毛試多次 :031:
點解我既附件只可以up一張相同埋成日話 無效的圖片交件 :027:

係唔係張相太大~!?
alaneva 2009-6-2 11:09:49 PM
唔制呀~我都有部SONY-DSC H9:056:買錯機呀!!
wesky 2009-6-2 11:29:26 PM
我部 DC 係 Canon
單鏡係 Nikon
Miyako)) 2009-6-4 02:15:48 AM
嗯...咁我都係打消買sony...買canono or cosiso ( 呢個唔識串,,只想有人明) xD
幫蕃薯剪左毛毛...下次po上黎 xD
Vinkivan 2009-6-4 03:24:31 AM
個人建議如果買細機就Canon好, 但單反機就會係Nikon好, 如果Canon想平又想靚嘅可以買iso 80 or 90, 如果唔介意俾貴啲嘅970IS都唔錯~!!

cosiso你係想講Casio?? 如果係嘅話我可以俾少少意見你, 因為我之前都有部, 影片好ok, 但影相日光可以, 夜晚or室內就會差啲, 但又唔係話好差嘅, 不過, 我個人覺得唔抵用~!!

另有一個提示, 千千千其唔好買samsung~~ 點解?? 因為我可以話你知, 我有部samsung已經放咗喺度舖塵喇~~ 呵呵呵

以上純粹個人意見~!!

Miyako)) 2009-6-4 11:46:01 AM
原帖由 波子 於 2009-6-4 03:24 AM 發表
個人建議如果買細機就Canon好, 但單反機就會係Nikon好, 如果Canon想平又想靚嘅可以買iso 80 or 90, 如果唔介意俾貴啲嘅970IS都唔錯~!!

cosiso你係想講Casio?? 如果係嘅話我可以俾少少意見 ...

單反機係...?細機係數碼相機...?samsung我都有xD防震超唔得=0=
芝士媽 2009-6-4 01:51:05 PM
我部cannon係n年前買,好大舊.雖然仲未壞,都係時候換部細d既.
Vinkivan 2009-6-8 04:00:35 AM
原帖由 Miyako 於 2009-6-4 11:46 發表

單反機係...?細機係數碼相機...?samsung我都有xD防震超唔得=0=

單反機即係換鏡頭嗰啲~!! 細機係普通數碼相機~!! samsung係多方面唔得~!! XD

快速發帖