我訂了機票,7月7日會離開香港
到澳洲去了!!!
展開我的流浪大計
12月返HK參加畢業典禮,屆時再決定會否再回澳洲或者到其他地方
這次旅程志在體驗生活
珍珍會繼續由爸爸照顧,暫時要過一下單親家庭的生活了
各位兔友暫別了,我會回來同大家一齊過聖誕架
elyse)) 2009-6-21 08:43:42 PM
珍珍媽∼你自己去到個度,小心!唔好亂識人牙...
如果好玩,我下年又申請去啦...嘻嘻:070:
cordero 2009-6-21 08:51:47 PM
申請丫~出年我2,3月會再去,可以一齊出發bor
karinaaa219 2009-6-22 12:14:26 AM
珍媽,你要好好照顧自己啊..
cordero 2009-6-22 09:04:15 AM
你地都要好好照顧兔兔呀...我去到無得成日打俾你地la...
湯丸 2009-6-25 08:32:52 AM
Take care of yourself 珍媽, all the best! Have a great experience, and remember, safety first ^^
alaneva 2009-6-25 09:31:23 AM
珍珍媽一路順風呀:049:
珊迪小姐 2009-6-25 09:52:23 AM
嘩嘩~好羨慕呀!!
吾知澳洲的兔兔會吾會大只好多既呢!!hahaa
等你番來呀~~
kkyan01 2009-6-25 10:36:42 AM
聖誕好返黎啦, 我等緊你啊 ~~~
feona 2009-6-25 11:20:55 AM

回復 17# 的帖子

我都住Sydney嫁, jojo & 珍珍媽我地可以meet up講下兔經喎 , HEHE ^0^
Jojo)) 2009-6-25 12:15:52 PM
原帖由 feona 於 2009-6-25 11:20 AM 發表
我都住Sydney嫁, jojo & 珍珍媽我地可以meet up講下兔經喎 , HEHE ^0^

好呀。。。
btw, I'm JOyce。你就咩名呀。。。
不如add我MSN喇 ([email protected])
芝士媽 2009-6-25 01:22:15 PM
趁後生出去見識下體驗下好正啊! 我畢業時都係一個女仔去遊歷,去左歐洲. 記得防人之心不可無,事事小心.
enjoy your trip~
tracy)) 2009-6-25 02:22:35 PM
珍珍媽,一路順風呀~~~
記住要小心身體呀
Cody)) 2009-6-25 04:18:27 PM
記得帶定D藥去呀, 如果唔係病起上黎都幾慘架! 祝你有個開心難忘既旅程!
Jojo)) 2009-6-25 04:46:47 PM
可能會有異國戀情發生~~  哈哈
cordero 2009-6-25 11:04:39 PM
唔好咒我呀~我有珍爸la
我唔要拋夫棄女呀~~~
feona~我pm msn俾你

快速發帖