想問聲,新養兔的(未買),我想問有冇人試過在旺角果間I Love Rabbit到買兔仔?我想知佢會唔會送埋個籠比你,咁樣方便take住兔兔?同埋I Love rabbit有冇咩會買左兔兔會比埋你果D?
Miyako)) 2009-9-21 07:07:08 PM
我既兔兔係個到買嫁,帶佢去,好好彩地冇病既都,不過醫生話氣管唔太好,但係小問題唔洗食藥
免友 2009-9-21 07:31:34 PM

回復 32# 的帖子

佢問清楚姐:044:
machai)) 2009-9-21 08:26:43 PM
我隻朱古力仔是來自 I Love 的. 不過我買佢之前都觀察o左佢成兩個星期先決定買的~~
so far 都好健康~~#^64^#
lovinmandy 2009-9-22 06:37:26 PM

回復 18# 的帖子

我買左隻貓貓兔...$250
佢d日用品...籠呀...水樽呀,...總數500幾蚊
小米 2009-9-22 07:56:12 PM

回復 38# 的帖子

希望您多上 mini house 爬文章..
而及蓄多幾個錢以備不時之需
唔希望咁多位有心既兔友同你講到明, 兔兔既生活同睇病開支唔平..
但第日依然有各種藉口話兔兔走咗..
亦祝福兔兔比你帶回家後, 從此會過住幸福既生活
﹏s!u凝. 2009-9-22 09:53:19 PM
我 隻 兔 兔 系 果 到 買 嫁 ;]
買 果 陣 都 好 健 康 .. 其 實 都 吾 系 全 部 有 病 既 ...
我 買 兔 兔 果 陣 冇 送 籠 嫁 ,
佢 用 一 個 紙 箱 袋 住 兔 兔 , 跟 住 要 另 外 買 籠 F0R 兔 兔 日 後 住 ...
ovo_96 2009-9-24 07:10:48 PM
請問兔協果個網D兔仔幾時會更新?
chrisyan 2009-9-24 08:47:00 PM
原帖由 ovo_96 於 2009-9-24 07:10 PM 發表
請問兔協果個網D兔仔幾時會更新?

不定期更新,
你可以直接上去睇兔.
網d兔好多都唔係最update ga.

快速發帖