我隻caca...我發現左..!!
佢唔喜歡食a 草..只喜歡食t 草.!
最重要的係..佢只有4個多月!!
都唔可以轉曬食t 草..
咁我可以點?
wesky 2008-4-26 06:56:59 PM
你用 lingyan 個方法 整走左D 草碎
等佢無咁易打黑CHI~~
大富翁 2008-4-26 06:55:18 PM
原帖由 lingyan 於 2008-4-26 18:51 發表

你呢係 KAYTEE 既 A 草。
MIFFY食左一包就同佢轉左囉,
我覺得 KAYTEE呢隻,葉太過碎,唔係好好。

我都覺呀...但係caca又好中意食.!
但係次次一食就打”黑之”!
lingyan 2008-4-26 06:51:39 PM

你呢係 KAYTEE 既 A 草。
MIFFY食左一包就同佢轉左囉,
我覺得 KAYTEE呢隻,葉太過碎,唔係好好。
wesky 2008-4-26 06:46:31 PM
原帖由 lingyan 於 2008-4-26 18:40 發表
MOMI 係咁粗 GA?

仲諗住買呢隻俾 MIFFY 食 ...

你可以試下買細包既 睇下佢食唔食~~~
大富翁 2008-4-26 06:42:17 PM
依個唔係momi,,..係KAYTEE啦!!
我覺得t 草ok...a 草就唔得!!
lingyan 2008-4-26 06:40:36 PM
MOMI 係咁粗 GA?

仲諗住買呢隻俾 MIFFY 食 ...
wesky 2008-4-26 05:02:55 PM
依家食返oxbow 草啊~~~
箱MOMI 賣左俾人~~~
大富翁 2008-4-26 04:59:07 PM
咁你依加2隻兔兔食跟咩??
p.s:咁樣真係好浪費~
wesky 2008-4-26 03:49:27 PM
可能隻草 粗, 同硬~~無咁易咬瓜~~
我上次買果箱momi 全部都係呢D
兩隻都唔食~
大富翁 2008-4-26 03:35:23 PM
點解我隻caca唔食依d 草ge?
係唔係佢唔喜歡食黃左同好粗個d 呀???

lingyan 2008-4-25 04:45:49 PM
你咁講..姐係瓜類佢地咪唔可以食lo???

蔬果當然係包括埋瓜類……

咁點樣先分到..邊d 只可以一星期食2次..邊d 可以天天俾佢食?

我都係將味道比較濃既當為小食,
味道比較淡當為可以成日食 (我只會日日俾菜菜 *0*)
wesky 2008-4-25 02:52:54 PM
http://mini-house.coms.hk/viewth ... &extra=page%3D1
呢度有講邊D食得 同埋食幾多~~~
大富翁 2008-4-25 02:43:57 PM
原帖由 lingyan 於 2008-4-25 00:42 發表
唔駛6個月大,其實佢3-4個月大就可以食。

MIFFY 4個幾月大個時 BETTY 都鼓勵我俾多D蔬果兔兔食。

食到肚柯係菜菜水份太多,
有D菜菜唔俾得兔兔食係因為入面水份太多,
兔兔食完會肚柯,所以記得要先查清楚兔 ...

你咁講..姐係瓜類佢地咪唔可以食lo???
咁點樣先分到..邊d 只可以一星期食2次..邊d 可以天天俾佢食?
iamsuifa 2008-4-25 02:35:33 PM
兔兔真係會令主人頭都大埋-v-
我果隻初初轉糧都係甘...
話佢佢又耳仔郁郁屎忽"得"住你

快速發帖