真係一分錢一分貨

LEE 個係APD 既 A 草

LEE 個係KATYEE 既 A 草

本來諗住買OXBOW既A草
不過OXBOW都係好碎而APD既就好鮮綠
唉....為左同黑蚊蚊打好個低
A草就食貴少少啦,不過如果T草就真係食唔起喇

題外話:
今日上兔協同老公同埋個女
咁岩老公遇到個義工係佢以前既同事
佢話雙雙好多人要,佢又HELP唔到我
所以我第二個選擇就填左雪榚
lingyan 2008-5-1 11:05:39 PM
哇,原來 apd 個 d 咁綠既 ?
我而家俾 miffy 食個隻 oxbow 都無咁綠,
都係墨綠色既。
casey 2008-5-1 11:09:19 PM
係呀
原來APD D 草真係咁正0家
仲冇咩碎TIM呀
大富翁 2008-5-1 11:14:01 PM
原帖由 casey 於 2008-5-1 23:09 發表
係呀
原來APD D 草真係咁正0家
仲冇咩碎TIM呀

咁佢中唔中意食呀??
有冇食多左?
hh0 2008-5-1 11:43:54 PM
比我都食啦...極品wor
唔食就唔識貨啦^0^
大富翁 2008-5-1 11:50:06 PM
原帖由 hh0 於 2008-5-1 23:43 發表
比我都食啦...極品wor
唔食就唔識貨啦^0^

我都係咁話...因為我依加都係用跟k.!!
我真係愈用愈火.!!勁碎lo d 草!
我幫佢整都想打黑之!更何況d 兔兔!!
而且佢依加又唔多中意食!
casey 2008-5-1 11:50:27 PM
原帖由 大富翁 於 2008-5-1 23:14 發表

咁佢中唔中意食呀??
有冇食多左?

我只係比左一兩條佢試
諗住明天先開始溝埋dkaytee一齊比佢
但係今日既kaytee
佢已經唔(hou)喇:008:
大富翁 2008-5-1 11:58:16 PM
其實兔兔係唔係食開高級野...
再食反d 較普通ge....就唔食咖啦?
lingyan 2008-5-2 11:26:29 AM
有可能 = =

就算人都會啦  

見到 APD 既草咁綠咁令,搞到我都想轉哂 APD TIM。
但係價錢又好似同 OXBOW 差一大截。
mim0510 2008-5-2 12:14:16 PM
多多先生都鍾意食高級野,

但佢咁大食好甘呢~~~~~
wing1994121 2008-5-3 11:24:39 PM
我隻毛mo依加食緊kaytee
但係我想問下點分a草同t草..唔明...:067:
casey 2008-5-3 11:58:18 PM
lee個就係A草
係FOR 一歲以下兔兔食既
KAYTEE Alfalfa

LEE個係T草
係FOR任何年齡既兔兔食既.仲要冇限咁日日供應0家
KAYTEE TIMONTHY
大富翁 2008-5-4 01:04:54 AM
原帖由 casey 於 2008-5-3 23:58 發表
lee個就係A草
係FOR 一歲以下兔兔食既

LEE個係T草
係FOR任何年齡既兔兔食既.仲要冇限咁日日供應0家
...

見到依2張圖...真係眼火爆!!!
好想快d 買apd!
casey 2008-5-4 01:07:21 AM
你仲有幾多KAYTEE呀??
大富翁 2008-5-4 01:08:59 AM
a草大約仲有一半..
t 草大約仲有3分2左右...!!!
所以a草買定係時候~
大富翁 2008-5-4 01:09:57 AM
加上佢食葉唔食莖..好多都浪費左..!!
所以用得好快.

快速發帖