真係一分錢一分貨

LEE 個係APD 既 A 草

LEE 個係KATYEE 既 A 草

本來諗住買OXBOW既A草
不過OXBOW都係好碎而APD既就好鮮綠
唉....為左同黑蚊蚊打好個低
A草就食貴少少啦,不過如果T草就真係食唔起喇

題外話:
今日上兔協同老公同埋個女
咁岩老公遇到個義工係佢以前既同事
佢話雙雙好多人要,佢又HELP唔到我
所以我第二個選擇就填左雪榚
wesky 2008-5-1 07:49:39 PM
APD 係 草中的極品~~!!
可惜兩隻兔女無錢俾我  所以靜係食得起OXBOW咋~~

雪糕係呢隻哩~~ 都好得意啊~
好少賓尼兔全白色加紅眼~

最近好似好多人領養兔兔   好事黎啊~~:032:
casey 2008-5-1 07:58:41 PM
不過唔知點解雪榚冇人要呢
我老公個EX-同事話佢都好乖0家
wesky 2008-5-1 08:00:59 PM
我見兔協個網度 PENDING 緊
仲以為有人申請緊TIM~~~
iamsuifa 2008-5-1 08:24:50 PM
好靚啊雪糕...
不過聽講紅眼係比較早死..係吾係真嫁???
我隻bb係紫眼嫁xd
wesky 2008-5-1 08:31:17 PM
沒有關係吧~~~~~~
大富翁 2008-5-1 08:59:10 PM
我之前上去兔協..見到雪糕!!
佢真係好可愛!!而且好白...!!!好qq!~
casey 2008-5-1 09:07:46 PM
不過佢頸背得好少毛0家
兔協D人話係正常0家喎
wesky 2008-5-1 09:22:59 PM
長毛兔係咁架~~
我兩隻都係~~ 果個位無咁密的~~
casey 2008-5-1 09:32:47 PM

原來係咁既......
大富翁 2008-5-1 10:40:03 PM
係唔係...當佢地一整個身個時,,d 毛就變左一層層咁??
wesky你個2隻女女有冇咁?
wesky 2008-5-1 10:43:30 PM
YES~~ 頸後面係咁架~~
大富翁 2008-5-1 10:46:43 PM
原帖由 wesky 於 2008-5-1 22:43 發表
YES~~ 頸後面係咁架~~

咪住???長毛??
我個隻caca 原來你長毛兔???:067:
我依加先知道wo~~!!
仲會長到幾多??
幾耐先會生曬d 毛.??
wesky 2008-5-1 10:53:18 PM
其實長毛短毛既賓尼我都唔係好識分~~
haha~~
波波就應該算係長毛的~~
大富翁 2008-5-1 10:57:56 PM
O....會唔會好長咖???!!!??
咁小丸呢??係咪都可以叫長?

快速發帖

您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 登記成為會員

casey

用戶組: 初生會員

廣告查詢|聯繫我們|Archiver|手機版|PetKD 寵物網

GMT+8, 2024-6-26 07:55 PM