媽媽抱起我影相相呀 SAM_3317.JPG 又掛住偷食的時候 SAM_3199.JPG 媽媽你又嘈醒我? SAM_3310.JPG 等我申個頭仔出d比你影 SAM_3311.JPG 我要整返好d綿花訓喇 SAM_3305.JPG 係廚房紙自己整個洞娟出黎 SAM_3303.JPG 睇我幾大隻 SAM_3315.JPG 好凍呀,包住自己先 SAM_3094.JPG 準備訓喇... SAM_3217.JPG 媽咪你又再整醒我... SAM_3218.JPG 咩黎架呢支野?? SAM_3209.JPG 等我咬下先 SAM_3210.JPG 左咬咬 SAM_3214.JPG 右咬咬 SAM_3213.JPG 都係唔知咩黎..唔好阻住我 SAM_3211.JPG 搬入沖涼房到放住先.. SAM_3212.JPG 應該無人見到我做緊咩...哈 SAM_3202.JPG 第1次既公園仔 SAM_3152.JPG 又有千秋仔 SAM_3155.JPG 又有媽媽diy砌既軟膠塊 SAM_3136.JPG 我咬下先 SAM_3135.JPG 娟山洞 SAM_3134.JPG 左玩玩右玩玩 SAM_3133.JPG 攰lu~要抖抖先 SAM_3154.JPG 係千秋上擺post,可惜蒙左 SAM_3145.JPG 我要咬呢隻大公仔... SAM_3137.JPG
yoruko 2011-4-1 08:43:44 PM
@0@....咁好ge...你囡囡ge屋仔係透明可以睇到佢訓教~.~
我果間睇唔到/-\
HamHam 2011-4-1 08:44:17 PM
圓碌碌 
草莓 2011-4-1 09:19:27 PM
张张都好可爱啊.....下次再影多D啦
apple1686bb 2011-4-2 08:08:32 PM
回復 yoruko 的帖子

我個籠比佢訓覺果格係透明架,幾抵買呀^^係金魚街98蚊,不過買完之後...知道111果個商場2樓有得買..80蚊@@
apple1686bb 2011-4-2 08:09:07 PM
回復 HamHam 的帖子

係呀~~所以個名(波波)好襯佢
apple1686bb 2011-4-2 08:09:07 PM
回復 HamHam 的帖子

係呀~~所以個名(波波)好襯佢
apple1686bb 2011-4-2 08:10:05 PM
回復 草莓 的帖子

哈哈~~好呀,thanks你呀,佢而家都好中意影相相架^^
yoruko 2011-4-2 08:21:16 PM
回復 apple1686bb 的帖子

我隻囝囝用鐵籠..$60...2手 90%新-0-"
不過~.~屋仔唔肯用新~.~
apple1686bb 2011-4-2 10:46:23 PM

本來我都打算買2手架,不過睇唔岩同埋有d人又好遠交收地方,不如索性加多幾十蚊買個new既比佢...你果隻囝囝真係好乖呀,幫媽咪慳錢..相返我果隻買親新野就鬼死咁興奮@@
yoruko 2011-4-2 11:12:04 PM

有新野會興奮..好好喔...
我就唔同...次次買新野俾隻囝...好似都只有我興奮
佢仍然係佢個屋到...
apple1686bb 2011-4-4 08:47:38 PM

我買果陣都好興奮架..又會幻想緊佢點玩點玩...最近見到有個千秋係好似人地公園果d咁..想買比佢玩..不過依然想買架車比佢坐係入面玩^^
yoruko 2011-4-4 09:05:14 PM

我都想買呀~~但都未點樣睇過下e d玩具~
apple1686bb 2011-4-4 11:52:24 PM

我係其他網上有見過呀~~so打算搵多d人團購平d~
yoruko 2011-4-5 12:02:55 AM

團購會唔會好麻煩嫁?@_@

快速發帖