大家有無兔袋同兔帶架~不如post圖出黎分享下~
傾下o係邊度買同埋幾多錢~
因為我想買條兔帶俾夢夢雪兒~可以帶兔兔出去~:014:
而兔袋我就係用緊呢款,入面自己加左塊o係Q兔買fit到溜ge木墊~
我買個陣就$185兩個~

我覺得呢款都幾好用架~又夠大~兔兔係入面唔會逼~而且上面係網~通風幾好架~
波丸媽 2008-6-26 11:55:12 AM
我地係買新返紅色果隻,係大袋 ( 有紅/綠)
我諗藍色係細袋.....(有藍/橙)

我記得丫度係用狗仔圖案寵物袋,都幾大個架, 佢話可以裝晒佢果2隻出街........
chrisyan 2008-6-26 12:10:06 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-6-26 11:55 AM 發表
我地係買新返紅色果隻,係大袋 ( 有紅/綠)
我諗藍色係細袋.....(有藍/橙)

我記得丫度係用狗仔圖案寵物袋,都幾大個架, 佢話可以裝晒佢果2隻出街........

waaaaa....咁大個~我o個個袋係夢夢隻半啦~雪兒就2隻~
我有兔爸幫我拎一隻...所以2個袋就perfect~~:038:
lingyan 2008-6-26 12:24:37 PM
我就用緊 ab 兔袋,綠色個隻。

兔帶就只係買左一條,係龍蝦樂園買既 .. 成90幾蚊 ...

不過我覺得兔帶係兔協多d款。
我都想買一條俾 妹妹。
chrisyan 2008-6-26 12:31:24 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-26 12:24 PM 發表
我就用緊 ab 兔袋,綠色個隻。

兔帶就只係買左一條,係龍蝦樂園買既 .. 成90幾蚊 ...

不過我覺得兔帶係兔協多d款。
我都想買一條俾 妹妹。

兔協我都睇過~除左marukan..就
得動物(豬、老虎)同彩虹款...我就覺得一般喇~
反而我睇緊一D小型犬ge胸帶...有D都幾靚幾舒服ge我諗~
kenixester 2008-6-26 04:16:01 PM
上次上兔協,佢地都話盡量唔好帶兔繩,only響屋企帶下、影下相就ok。:062:
chrisyan 2008-6-26 04:19:05 PM
原帖由 kenixester 於 2008-6-26 04:16 PM 發表
上次上兔協,佢地都話盡量唔好帶兔繩,only響屋企帶下、影下相就ok。:062:

下? 點解ge?:017:
lingyan 2008-6-26 04:31:34 PM
原帖由 kenixester 於 2008-6-26 04:16 PM 發表

係阿,個次我去兔協,佢都係咁講,
只係 FOR 係屋企玩下,影下相。

其實兔兔係唔需要出街,所以 ... 佢地咪咁講囉。 :073:

AB寵物袋又加價 LA~~~
點解人工唔加GA~~~

chrisyan 2008-6-26 05:59:59 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-26 04:31 PM 發表

係阿,個次我去兔協,佢都係咁講,
只係 FOR 係屋企玩下,影下相。

其實兔兔係唔需要出街,所以 ... 佢地咪咁講囉。 :073:

AB寵物袋又加價 LA~~~
點解人工唔加GA~~~

哦~得閒帶佢地出去一D乾淨又涼ge戶外..都幾好呀~:009:
Colleen 2008-6-26 09:28:26 PM
其實真係出街先好帶,日日cool 住條頸兔兔一定好辛苦 = =

包包同muffin 係冇兔帶ga (以上動作切物模仿)
lingyan 2008-6-26 10:00:41 PM
miffy 條兔帶,已經俾 MIFFY 咬左半條帶命 ...

個時佢O岩O岩返屋企,洗籠既時候怕佢周圍走咬野,
就用兔帶綁住佢係我身邊,方便我一邊洗一邊睇住佢,

點知佢就咬到條帶咁樣 ...

chrisyan 2008-6-27 12:57:49 AM
原帖由 lingyan 於 2008-6-26 10:00 PM 發表
miffy 條兔帶,已經俾 MIFFY 咬左半條帶命 ...

:036: 呢條野好鬼貴架~
不過我洗籠就會擺佢地入兔欄~
所以真係出街先會用~
夢夢試過俾D布帶kick住條頸...好彩佢都無嘗試去咬...可能佢會乖唔咬呢~
nhm 2008-6-27 10:26:27 AM
原帖由 lingyan 於 2008-6-26 22:00 發表

咁仲買唔買好:067:  

洗籠一係兔媽抱抱~一係放入兔欄:070:
lingyan 2008-6-27 11:52:32 AM
我買個時唔算係好貴,
79蚊,係龍蝦樂園買。

但係唔知點解過左一個星期,
竟然貴到成差唔多一百蚊條 ....

洗籠個時得我自己一個人,
又無買欄俾佢  :026:

佢咬既原因係條兔帶阻佢行路  :067:
chrisyan 2008-6-27 01:45:48 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-27 11:52 AM 發表
我買個時唔算係好貴,
79蚊,係龍蝦樂園買。

但係唔知點解過左一個星期,
竟然貴到成差唔多一百蚊條 ....

洗籠個時得我自己一個人,
又無買欄俾佢  :026:

佢咬既原因係條兔帶阻佢行路  :067:

我睇緊個隻係天使胸帶,$45@~
lingyan 2008-6-27 01:48:43 PM
邊到 ?
YAHOO ?

快速發帖