1P 幣
肥仔e兩日痾d屎好似比以前容易按得碎咁
我想問下其實d 屎係實的的咁叫正常丫?
定係好似肥仔咁易碎先叫正常既?
同埋點解會咁易碎開既
花芝媽 2011-11-30 12:34:47 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 12:10 AM
你試過踩落去痴住係腳板未

緊係試過= =
Alan7617 2011-11-30 12:58:58 AM
我女友成日發雞瞎, 踩到成屋都係pin 曬ge c.....
sanny0066 2011-11-30 01:06:28 AM
花芝媽 發表於 2011-11-30 12:34 AM
緊係試過= =

我今朝先踩中左YondYond柯係籠外廁所柯出界個篤尿
sanny0066 2011-11-30 01:06:59 AM
Alan7617 發表於 2011-11-30 12:58 AM
我女友成日發雞瞎, 踩到成屋都係pin 曬ge c.....

咁下次你罰你女友..跟實你2隻兔兔..一柯CC就汁
Alan7617 2011-11-30 01:32:06 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 01:06 AM

上次波波一早係我媽咪room 門口, or 咗尿, 好彩我即刻去清咗佢, 否則實一朝早, 一出門口就仆x.......
花芝媽 2011-11-30 01:49:32 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 01:06 AM

......兔爸試過比芝麻 屙濕腳=  =    打機打到一半..........  .................  囧
sanny0066 2011-11-30 01:58:37 AM
花芝媽 發表於 2011-11-30 01:49 AM
......兔爸試過比芝麻 屙濕腳=  =    打機打到一半..........  .................  囧

我係一起身 個人都未醒...開門個時一踩..我仲行多步先feel到唔對路 又跣又濕既
joeman 2011-11-30 11:03:01 AM
sanny0066 發表於 2011-11-30 01:58 AM
我係一起身 個人都未醒...開門個時一踩..我仲行多步先feel到唔對路 又跣又濕既 ...

晨早樓樓攪D咁既野
好彩你唔係著住"物"炸

快速發帖