今日要去買生日禮物俾朋友個BB
所以上左去元朗千色買玩具
買完先知, 原來有珍珠貝送

買滿 $150, 送珍珠貝一隻,  佢即場開俾你睇
入面真係有粒珍珠, 橢圓形, 粉紅色
總共換左兩粒珍珠啊, 感覺好得意

買滿 $650, 仲送珍珠鍊一條tim
love_penny 2008-11-29 11:45:09 PM
好耐之前已經有ga喇^v^
wesky 2008-11-29 11:47:47 PM
係啊?
可能我太耐無去買野啦
呢排係咁做 Project
係得今日忙裏偷閒,  聽日又要努力了
mim0510 2008-11-30 12:31:19 AM
粒珍珠就送比你,但係一定會叫你加錢整耳環吊咀:057:
wesky 2008-11-30 12:33:18 AM
係啊,  條鍊好貴 = =  最平果條都要百幾蚊:077:
最後我地都係拎住兩粒珍珠走lu~
光之天使)) 2008-11-30 01:23:35 AM
我兩年前都係果度換過~~
真係好耐之前就有~仲成日都有添~~

我當時都係就咁拎左兩粒珍珠就走~
因為d鍵...好貴
lingyan 2008-11-30 01:44:26 AM
我上個月係先施買polo個時都送左2粒丫,係粉紅色ga,
個到可以幫你鑲埋吊咀/耳環/介子,
都好似係百零蚊。

但係最後我都係無鑲到,因為d款唔靚,
諗住拎返公司搵d珍珠介既款做隻介子玩下 XD
ping.tat 2008-11-30 09:30:39 AM
佢地公司成日都有送珍珠
荃灣個度平均兩個月就送一次#^3_002^#
尤尤 2008-11-30 08:01:44 PM
好耐之前已經有.....
攞完珍珠之後....
佢叫你加錢整耳環吊咀.....
加上d 款又5靚....:051:
cordero 2008-11-30 09:02:57 PM
我屋企儲左好多粒呢d~大部份都無鑲...
有次有粒粉紅色珍珠兔婆就整左吊墜
glendy 2008-12-1 12:08:48 PM
我都儲左好多粒呀, 希望有機會整到一條珍珠頸鍊...

快速發帖