如題~
有d想去#^72^#
wesky 2008-12-17 11:00:35 AM
無去過啊
今年好窮困 :050:
vice0926 2008-12-17 11:07:02 AM
我都想去呀..
我諗緊去迪迪尼好定海洋~
katatata 2008-12-17 11:20:00 AM
#^3_002^#  仲記得上次去海洋...我掛住睇d動物/生物既館...
搞到好多機動遊戲都玩唔到~結果俾我bf罵我...嗚........
佢話我好無引~去海洋xx唔係玩機動遊戲~入去睇海洋館個d野~
#^56^# 結果俾佢發左我脾氣好耐...嗚~~~~
cordero 2008-12-17 11:27:19 AM
慘lu~海狗公園我去過好多次~大部分我都玩過晒
如果同兔爸去的話,都會睇海洋館果d多~
因為兔爸未去過,而且佢畏高~~
唔似我幾乎乜(八爪魚唔玩...我會暈...不過都玩過= =")
lingyan 2008-12-17 11:29:01 AM
搞錯,男仔發女仔脾氣 #^15^#
邊個講去海洋公園一定要玩機動遊戲 #^16^#
海洋公園梗係去睇海洋生物啦,
又唔係遊樂場 #^11^#

不過而家動感影院做緊咩戲丫 ?
我最鐘意個動感影院,每次去都必玩 #^43^#
cordero 2008-12-17 11:30:02 AM
原帖由 vice0926 於 2008-12-17 11:07 AM 發表
我都想去呀..
我諗緊去迪迪尼好定海洋~

其實我想去迪迪尼架...我未去過嘛...不過好貴
兩個人唔計入面食野消費已經7舊水...
海狗公園兩個人先300幾~兩張海狗公園飛=1張迪迪尼....
因為我想俾我驚喜兔爸...所以我要一個人俾錢買飛...
7舊水....太貴la...
我已經買左$17xx聖誕禮物俾兔爸....#^68^#
katatata 2008-12-17 12:03:35 PM
#^30^#  我2個都去過~但我鍾意海洋公園多d~
只少有好多海洋生物睇~唔怕悶~XDD

迪迪尼~我同妹妹去就差不多owo我妹仲係小一生~""
cordero 2008-12-17 01:45:17 PM
咁聖誕同兔爸去海狗公園拍拖拖好唔好#^30^#
各位兔友去唔去~去的話一齊係教協買飛丫
glendy 2008-12-18 02:37:51 PM
教協買海洋飛平d架...

cordero 2008-12-18 02:43:40 PM
一百七十幾lor....原價200零幾

快速發帖