今天布布出來散散步時..跟他拍了幾張新照 ^^
係呢~~~~我想問各位兔爸兔媽自己幫兔兔剪毛..還是帶出去剪的???

oscarlik 2009-5-27 06:57:37 AM
原來布媽係個靚女黎:023:
隻唷女係我自己幫佢剪毛既...
剪到一忽忽咁,,,好鬼型
katatata 2009-5-27 07:41:12 AM
:023: 令兔與令媽組合~ 簡直....一流>/////< 超美~""
cordero 2009-5-27 08:50:07 AM
又多靚女兔媽LA~~布布都好可愛~~~~#^39^#
珍珍既毛係我自己剪既...剪到成隻狗仔咁#^37^#
snowball 2009-5-27 09:12:36 AM
嘩~~靚布布同靚布媽喔~~~呵呵~~布布好幸福丫#^27^#
兔仔怡v3v 2009-5-27 10:41:26 AM
#^65^# 布布有一個海景之家...又有一個靚兔媽...
佢真係幸福到嘔呀
wesky 2009-5-27 11:05:59 AM
我係自己剪架
環境好靚~~
喵女)) 2009-5-27 11:14:00 AM
原帖由 cordero 於 2009-5-27 08:50 AM 發表
又多靚女兔媽LA~~布布都好可愛~~~~#^39^#
珍珍既毛係我自己剪既...剪到成隻狗仔咁#^37^#

我都係自己剪,剪到比狗還樣衰=]
老虎b 2009-5-27 12:11:04 PM
自己剪~
剪到好似生瘌痢咁#^56^#
snowball 2009-5-27 12:15:03 PM
我想問係咪一定要剪毛架?我冇幫snowball剪過呀....怕唔怕架#^66^#
老虎b 2009-5-27 12:33:00 PM
而家天氣咁熱最好幫佢地剪短d~
毛太長驚佢地會熱呀,一個唔覺意中暑就大件事喇#^19^#
kiki520u 2009-5-27 02:50:04 PM
我都係自己幫佢剪............. 又係一達達 -_-"
剪得短過頭果D地方.. D毛會特別黑................
布布係全身啡毛.... 搞到多左D黑色班點........
真係暈低................. 兔爸話我搞到佢咁既樣好慘.. -_-""
兔婆已經特別買多個小朋友用既剃頭髮既電動剃..
但都係咁.. 真係剪到我氣咳........... 仲有2個妹.. 加埋3個人幫手
一個抱住佢.. 一個同佢玩.. 一個剪.. 暈~~~~~~~~~~~~~~~

咁剪指甲.. 同埋腳板仔D毛.. 大家係咪都係自己剪咖??????????
kiki520u 2009-5-27 03:12:49 PM
原帖由 snowball 於 2009-5-27 12:15 PM 發表
我想問係咪一定要剪毛架?我冇幫snowball剪過呀....怕唔怕架#^66^#

SNOWBALL好可愛呀~~~有冇佢D長毛照睇下..哈哈~~~:073:
尤尤 2009-5-27 10:34:16 PM
布媽係一個靚女黎喎...
我今年冇幫佢地剪...
上年帶出去剪(8號x)...
尤尤 2009-5-27 10:37:52 PM
原帖由 kiki520u 於 2009-5-27 02:50 PM 發表
我都係自己幫佢剪............. 又係一達達 -_-"
剪得短過頭果D地方.. D毛會特別黑................
布布係全身啡毛.... 搞到多左D黑色班點........
真係暈低................. 兔爸話我搞到佢咁既樣好慘.. -_-""
兔婆已經特別買多個小朋友用既剃頭髮既電動剃..
但都係咁.. 真係剪到我氣咳........... 仲有2個妹.. 加埋3個人幫手
一個抱住佢.. 一個同佢玩.. 一個剪.. 暈~~~~~~~~~~~~~~~

咁剪指甲.. 同埋腳板仔D毛.. 大家係咪都係自己剪咖??????????

唔好剪腳板底D毛牙....
唔剪得架...#^4_002^#

快速發帖