1P 幣
佢尋晚既屎都好多好正常我都今晚返黎同佢倒.....
今晚剛痾出黎既係咁. 大家有無經驗試過.?????

poorguy22 2011-11-3 01:43:18 AM
佢係硬身. 不過有d帶綠.
sanny0066 2011-11-3 01:45:55 AM

你唔講係屎..我以為係殘左謝左既菜
poorguy22 2011-11-3 01:47:40 AM
我想問有無人試過呢隻款. 之前做過d咩~
sanny0066 2011-11-3 01:50:32 AM
你係咪俾左椰菜兔兔食??可能係色素問題...先會變成綠色
poorguy22 2011-11-3 01:54:46 AM
佢呢個時間無食野....得閒飲下水.....頭先半個中前放佢出黎又唔多郁.....好似好呆....
但又唔似累....唔似病樣.....係食左慒仔丸咁....而家響個廳關晒燈都有d聲.....
sanny0066 2011-11-3 01:56:03 AM
poorguy22 發表於 2011-11-3 01:54 AM
佢呢個時間無食野....得閒飲下水.....頭先半個中前放佢出黎又唔多郁.....好似好呆....
但又唔似累....唔似 ...

睇下vet啦...咁樣問都係問唔到發生咩事
smallsuishan 2011-11-3 07:37:48 AM
唔似屎WOR!!
咁似個D鋪尿兜既紙粒既
sanny0066 2011-11-3 07:58:46 AM
濕左既木粒其實樓主係咪搞錯左 濕左既木粒/紙粒 = 屎
poorguy22 2011-11-3 10:53:22 AM
唔會掛.....如果係咁.....
我今朝睇佢個籠係得一粒屎......係好正常果隻.....
咁咪好大鑊? 即係佢成晚無食野.
Alan7617 2011-11-3 11:02:32 AM
.............................
sanny0066 2011-11-3 11:06:20 AM
poorguy22 發表於 2011-11-3 10:53 AM
唔會掛.....如果係咁.....
我今朝睇佢個籠係得一粒屎......係好正常果隻.....
咁咪好大鑊? 即係佢成晚無食 ...

屋企有冇備用草粉??冇既就即刻打電話睇vet啦...如果唔係...真係大吉利是嫁啦
花芝媽 2011-11-3 03:30:43 PM
兔兔係米之前食左d古怪野落肚你唔知
sanny0066 2011-11-3 03:33:38 PM
咪紅蘿蔔同椰菜囉...幫樓主答埋啦
靜妍媽 2011-11-3 06:58:50 PM
唔多正常喎!睇e生好啲呀!正常便便係圓look look架!

快速發帖