如題,係觀塘交收,免費
ChloeLeung 2012-3-16 10:40:17 AM
花芝媽 發表於 2012-3-16 01:25 AM
我知呀     但你唔再養啦???

我其實都未知,所以我keep 返個籠,但我好怕再成受兔兔離開我個種打擊
Dylan 2012-3-16 11:14:25 AM
你唔好敢唸啦, 人都唔一定無病無痛長命百歲啦,就算佢有病都會不離不棄嫁.珍惜相處既日子,真好
syt174698 2012-3-16 01:25:52 PM
如果要養,我會選擇領養,唔會用錢去買,同時可以幫到其他動物,等佢哋可以再被愛一次,或者可以做暫養,屋企三隻兔兔,其中一隻係暫養,另外兩隻係領養
MIA 2012-3-16 04:20:56 PM
ChloeLeung 發表於 2012-3-16 12:34 AM
我就係出post 講旺角pet central 個位丫......我冇你地咁幸福仲有兔兔陪係身邊,我隻兔兔小雪去左彩虹橋 ...

個籠吾錯啵,豬仔板底^^
邊到買咖?大約幾錢...?
all_loving_it 2012-3-17 11:36:22 PM
你好!  我想要晒你出讓既T草, 草粉同暖毯, 交收睇你幾時方便, 謝謝!  

電話 : 92283249 / Suki
ChloeLeung 2012-3-19 01:33:38 AM
已經俾左人啦,五好意思! btw  聽日小雪火化,送別佢最後一程,希望佢得到安息
ChloeLeung 2012-3-19 01:35:44 AM
個籠買左500幾,呢隻款係旺角個啲寵物店都有

快速發帖