係公司後樓梯執到隻兔兔 :046:

花左好多時間幫佢解結、剪指甲、梳毛,
先幫佢清潔返乾乾淨淨 :063:

我而家都唔知佢有幾大 ...
又唔確定佢係男定女 ...
(我睇佢尿尿就似係女仔,但又唔肯定 .. )

casey 2008-5-13 11:51:35 PM
你同佢咁有緣
要左佢啦
miffy仔又咁錫佢
不過你唔好比佢地一齊咁埋先呀
唔知新兔兔有冇病喎
hh0 2008-5-14 12:32:06 AM
溫馨提示:
唔好甘快同miffy 仔一齊
最好分開觀察一段時間先
萬一有病菌就敝啦
Colleen 2008-5-14 12:34:39 AM
你真係好la,好彩佢遇到你咋!!

快d同佢改個名la
lingyan 2008-5-14 01:49:30 AM
未改丫,唔知咩野好。

而家唔敢放佢地一齊, MIFFY 仔開始發情,
我又唔CONFIRM佢係仔定女。

假期就帶新兔兔去見見BETTY。
阿度 2008-5-14 05:37:47 AM
好有緣呢, 真係咁岩你去後樓梯~~~
唔係隻兔兔就大件事喇

不過話時話,  點解會遺棄係後樓梯架~一點責都冇
波丸媽 2008-5-14 08:47:39 AM
原帖由 阿度 於 2008-5-14 05:37 AM 發表
好有緣呢, 真係咁岩你去後樓梯~~~
唔係隻兔兔就大件事喇

不過話時話,  點解會遺棄係後樓梯架~一點責都冇

係喎~~d人咁冇責任心, 個紙皮箱入面我諗都冇放草架啦~~~
愈來愈覺得你地既緣份好強~~兔兔冇比清潔丫嬸執到~~~
如果比清潔丫嬸執到會點....
咦....定係佢地一早見到,只係難理咁照放啊???
lingyan 2008-5-14 11:21:24 AM
如果唔係我聽到有野抓個箱既聲,
因為佢唔係打開左個箱,而係蓋住左,
佢唔係抓箱聲都無人知,以為普通箱一個。
我都唔會埋去睇 .... 扔完垃圾就算數 ...

唉 … 睇佢咁細隻,都唔知係唔係d兔兔生完,
又養唔起,周圍丟 ..
mim0510 2008-5-14 12:55:22 PM
兔兔遇到你真係好喇!!!
lingyan 2008-5-14 02:22:23 PM
不過佢好似自閉咁 = =||||:057:
lingling 2008-5-14 04:43:34 PM
呢D係緣份黎架:002:
nievedith 2008-5-14 05:27:25 PM
2 個字 -- 有緣~
你地實在有太多巧合了 :040:
leokobejack 2008-5-14 07:16:45 PM
我覺得隻兔兔好幸福呀~~:073:
正如大家講你地好有緣份,而且你又可以照顧到佢,真是完美...:063:
不過你有時間就帶佢睇下醫生,檢驗下有冇病都好
始終係咁差既環境,細菌都多d
lingyan 2008-5-14 07:46:58 PM
係ar,我都係要帶佢睇一次獸醫,
始終男定女我確定唔到,同埋我都好想知佢幾大。
leokobejack 2008-5-14 08:43:34 PM
男or女既問題,太細個未必睇到
我之前有隻眼仔有問題,去睇獸醫,佢都唔咁sure話比我知
你個隻我就咁睇相應該同我9隻 bb差唔多
2個月到,如果可以睇多d相就好喇
seefun 2008-5-14 10:38:24 PM
緣份註定,希望兔兔健健康康........

快速發帖