所講既木砂同埋紙砂..其實係咪普遍d人講既貓砂??
係咪其實墊材意思即係用貓木砂...

你地多掃用邊隻牌子??  如果我屋企有養貓..係用木砂..
tact松木環保木貓砂..可唔可以用梨第日做廁所既墊材??

如果兔仔未識去廁所.. 係咪用紙砂(即係濕左會溶埋一舊變藍色果d)??
free_3 2009-3-31 08:53:09 PM

回復 13# 的帖子

@@...
好好... 等我又再考慮下先...!!!!
logon 2009-3-31 08:57:11 PM
原帖由 wesky 於 2009-3-31 08:34 PM 發表

好齊整  哈哈~:010:

#^64^#
我一開始打左3行都發現到呢個"問題"
於是就係後尾個3行突登打到對齊d位
free_3 2009-3-31 09:28:49 PM

回復 17# 的帖子

哈哈... 咁都得!!!!
Goody09 2009-3-31 09:37:16 PM
原帖由 free_3 於 2009-3-31 05:53 PM 發表
我驚尿片佢會整爛...!!!!
你個草架放係上面.. 佢唔會食得好辛苦架可???
等我第日都諗下好似你咁先..

呢個草係食唔到草..既唔好買...我依家都無用囉...轉左個長型架
其實樣樣都試下先知邊隻適合你的兔兔..尿片去$10店買一包試下先..可以既再買包大

free_3 2009-3-31 09:39:30 PM

回復 19# 的帖子

haa**我都諗住用你呢隻..
不過又有人覺得圓形果隻好d...
搞到我諗梨諗去都唔知點好!!!
icic.. 等我睇下第日隻兔兔係咩性格先決定

快速發帖