dum地

casey 發表於 2008-05-15 23:38|只看該作者|倒序瀏覽|打印
我終於知道咩係dum地喇
今日白雪雪0係個籠到0係咁dum地
當時我(筆)緊糧比佢
我就不停咁dum地
可能佢既意思係快d啦
仲未比我食
好大力下0家
bom bom聲
wesky 2008-5-15 11:45:32 PM
我小丸成日都dum 架
尤其我趕佢返籠果陣~~
好大聲 = =
mim0510 2008-5-15 11:56:36 PM
多多先生都成日dum地,

多數都係唔開心先會咁,例如我地好大聲咁鬧交,大聲咁鬧mimi coffee等等
hh0 2008-5-15 11:57:38 PM
突然dum 一下個心會卜卜跳
lingling 2008-5-15 11:58:29 PM
原帖由 mim0510 於 2008-5-15 11:56 PM 發表
多多先生都成日dum地,

多數都係唔開心先會咁,例如我地好大聲咁鬧交,大聲咁鬧mimi coffee等等
多多先生都好懂性喎:053:
casey 2008-5-16 12:28:37 AM
原來兔兔咁細隻dum起上唻都咁大聲
HazukiYada 2008-5-16 01:39:05 AM
我就未見過魚魚dum地...
佢嬲果陣會跳上我身挖洞洞咬咬咬...
最多就係我比草佢果陣.. 比比下唔比.. 佢就會咁..
leokobejack 2008-5-16 02:13:30 AM
我的妹頭都有,都係等緊野食既時候
但有試過半夜佢係咁不斷dum地...勁無奈:061:
阿度 2008-5-16 11:15:56 AM
小純成日都dum~一嬲就dum
嘈醒又dum.........冇野食又dum....唔理佢又dum
唉........:059:
TINA 2008-5-16 11:25:02 AM
阿咪唔會dum地的,,,,好斯文
但阿雞就會了,,,,dum地就是"快d理下我"
我就會行去摸摸他,.,
大富翁 2008-5-16 12:28:10 PM
我都未見過...caca dum 地..!!
caca一嬲就係咬..唔會dum 地!
lingyan 2008-5-16 12:45:49 PM
我都未見過 MIFFY DUM 地,
不過如果見到佢 DUM ,我一定會同佢鬥DUM,睇下邊個大聲D :040:
casey 2008-5-16 01:25:11 PM
黑蚊蚊就未見過佢dum
白雪雪一緊張就快有糧時就會勁tum喇
rock_his 2008-5-16 01:37:29 PM
我見得仔就dum過一次,是無那那DUM
hh0 2008-5-16 02:29:51 PM
原帖由 lingyan 於 2008-5-16 12:45 PM 發表
我都未見過 MIFFY DUM 地,
不過如果見到佢 DUM ,我一定會同佢鬥DUM,睇下邊個大聲D :040:

哈哈, 如果你用脚板同佢鬥DUM,你硬~~

快速發帖