射左幾針入口. 今次連益生菌都食.....唔用毛巾都ok啦而家.....
不過我要抱住佢屈響大脾....好似抱住條女咁(雖然我無).
類似啦~

咁樣反而無掙扎得咁厲害(因為根本無得走反晒肚)

之後灌左十幾ml草粉.....希望佢聽日比多d屎我睇下啦.

報告完畢. 純粹分享. 不喜勿插.

靜妍媽 2011-11-4 11:09:32 PM
兔兔好似唔可以後轉食野架喎~
poorguy22 2011-11-4 11:12:53 PM
你誤會左. 佢係book住我大脾. 屈住既係我....我得一個人搞....
我用個頭同佢近距離接觸.....響佢額頭.....再睇個位....
之後用手托佢個頭開口側......餵.
sanny0066 2011-11-4 11:54:26 PM
睇黎你經過之前既POST...好驚我地圍插你其實我地都係為左你同兔兔好
花芝媽 2011-11-4 11:55:44 PM
係意思係夾住兔兔係大脾  個身烏前 ...   下巴頂住佢頭仔....    ...諗起都頸痛haha   因為我以前都要甘幫佢地剪手指甲
sanny0066 2011-11-5 12:01:18 AM
其實一人打理兔兔真係好吃力...特別係有起咩事上黎...要自己負責晒搵個人撐下都冇
明日媽 2011-11-5 12:13:33 AM
sanny0066 發表於 2011-11-5 12:01 AM
其實一人打理兔兔真係好吃力...特別係有起咩事上黎...要自己負責晒搵個人撐下都冇 ...

不過我都撐咗六、七年啦!
sanny0066 2011-11-5 12:18:26 AM
明日媽 發表於 2011-11-5 12:13 AM
不過我都撐咗六、七年啦!

而家Yond有事我已經發晒顛
明日媽 2011-11-5 12:22:59 AM
sanny0066 發表於 2011-11-5 12:18 AM
而家Yond有事我已經發晒顛

唔好癲,一定要冷靜,唔係嘅話兔兔都會癲架
sanny0066 2011-11-5 12:45:16 AM
哈哈哈星期日證實左冇事就會安心D囉..聽syt講我諗Dr.Ma都係開D藥膏俾佢茶
poorguy22 2011-11-5 01:39:52 AM

經過minizoo店員既殺手"皂" 介紹.....佢終於比我見到佢食草同痾c.
雖然唔多.....不過比我見到都算好好.
而家佢響我床度連個籠. 一齊涼冷氣....廳我怕太熱又無風......
sanny0066 2011-11-5 11:08:24 AM
我都係將2隻兔兔放係房..有咩事都可以第一時間聽到睇到

快速發帖